İlk önce ona SSD alın. Daha sonra Windows 8.1 Single Language kurun.
formatlada düzelmezse almayı düşünüyorum ssdSSD eklemesine katılıyorum ama webte gezecek ve film izletecek bir bilgisayarı Windows ile yormaya gerek olmadığını düşünüyorum. Light-weight (düşük boyutlu) bir Linux distrosu kurabilirsiniz. Linux Mint önerebilirim, hem kurulumu çok kolay hem de son kullanıcının büyük ölçüde işine yarayacak eklentileri var.
Rahatça gezinmek istiyorsan ssd şartformatlada düzelmezse almayı düşünüyorum ssd
linux kullanmadımda nasıldır farkı varmıSSD eklemesine katılıyorum ama webte gezecek ve film izletecek bir bilgisayarı Windows ile yormaya gerek olmadığını düşünüyorum. Light-weight (düşük boyutlu) bir Linux distrosu kurabilirsiniz. Linux Mint önerebilirim, hem kurulumu çok kolay hem de son kullanıcının büyük ölçüde işine yarayacak eklentileri var.
SSD alabilirsen al. Alamazsan da Windows 8.1 kur yine idare eder. HDD sorun çıkarıyorsa ne kurarsan kur yine fark etmeyecektir ama. HDD'nin sağlığına bak önce.elimde eski bir laptop var compaq presario cq58 4gb ram var hhd çok kötü durumda ne tür bi işletim sistemi kurmalıyım rahatca webde gezebilecek film izletebilicek teşekkürler