Eski pcdeki oyun ve dosyaları yeni aldığım pc ye nasıl aktarırım

raxon46

80+
Reaksiyon skoru
59
arkadaşlar iyi günler yeni pc aldım eski pc de oyunlar, dosyalar ve fotoğraflar bulunuyor ama eski pc deki hdd çok eski olduğu için çok yavaş ben bu dosyaları yeni pc ye nasıl aktarabilirim

Eski diskini dahili diski, harici yapmaya yarayan aparatlar 300-400₺ civarı, onlar ile diskini harici yapıp içindeki verileri alabilirsin.

arkadaşlar iyi günler yeni pc aldım eski pc de oyunlar, dosyalar ve fotoğraflar bulunuyor ama eski pc deki hdd çok eski olduğu için çok yavaş ben bu dosyaları yeni pc ye nasıl aktarabilirim
Ben de bu üründen var fakat oyunları aktarmak biraz uzun sürebilir, oyunları steam'den indirdiysen steam üzerinden yapabilirsin. HDD'yi çıkarıp buna takacaksın sonra pc'ye, hdd'yi sonra depolama için kullanırım diyorsan kutulu olanını da alabilirsin.

Öncelikle ssd sata mı m2 mi hocam onu öğrenebilir miyim?
hdd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bu üründen var fakat oyunları aktarmak biraz uzun sürebilir, oyunları steam'den indirdiysen steam üzerinden yapabilirsin. HDD'yi çıkarıp buna takacaksın sonra pc'ye, hdd'yi sonra depolama için kullanırım diyorsan kutulu olanını da alabilirsin.

peki yeni pc ye zarar olur mu

hdd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki yeni pc ye zarar olur mu
Ne gibi ? Virüs filan varsa diye mi? Kaspersky indirin (tavsiyem satın alın fiyatı uygun) o bir tarama yapar virüs varsa uyarır yoksa sorun olmaz.

Antivirüs kullanmak ve para vermek bence gereksiz masraf olur. Win defender yeterlidir. Virüs vs. şüpheleriniz varsa asla veri aktarımı yapmayın, direkt format atın lütfen.

Antivirüs kullanmak ve para vermek bence gereksiz masraf olur. Win defender yeterlidir. Virüs vs. şüpheleriniz varsa asla veri aktarımı yapmayın, direkt format atın lütfen.
Bütçe varsa gereksiz olduğunu düşünmüyorum interneti çok haşır neşir kullanan birisi için kesinlikle şart.

Geri