Ben de bu üründen var fakat oyunları aktarmak biraz uzun sürebilir, oyunları steam'den indirdiysen steam üzerinden yapabilirsin. HDD'yi çıkarıp buna takacaksın sonra pc'ye, hdd'yi sonra depolama için kullanırım diyorsan kutulu olanını da alabilirsin.arkadaşlar iyi günler yeni pc aldım eski pc de oyunlar, dosyalar ve fotoğraflar bulunuyor ama eski pc deki hdd çok eski olduğu için çok yavaş ben bu dosyaları yeni pc ye nasıl aktarabilirim
hddÖncelikle ssd sata mı m2 mi hocam onu öğrenebilir miyim?
peki yeni pc ye zarar olur muBen de bu üründen var fakat oyunları aktarmak biraz uzun sürebilir, oyunları steam'den indirdiysen steam üzerinden yapabilirsin. HDD'yi çıkarıp buna takacaksın sonra pc'ye, hdd'yi sonra depolama için kullanırım diyorsan kutulu olanını da alabilirsin.
Ne gibi ? Virüs filan varsa diye mi? Kaspersky indirin (tavsiyem satın alın fiyatı uygun) o bir tarama yapar virüs varsa uyarır yoksa sorun olmaz.hdd
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki yeni pc ye zarar olur mu
Bütçe varsa gereksiz olduğunu düşünmüyorum interneti çok haşır neşir kullanan birisi için kesinlikle şart.Antivirüs kullanmak ve para vermek bence gereksiz masraf olur. Win defender yeterlidir. Virüs vs. şüpheleriniz varsa asla veri aktarımı yapmayın, direkt format atın lütfen.
ben arkadaşa sordum Bad sector diye bi şey dedi tam anlamadım o yüzdenNe gibi ? Virüs filan varsa diye mi? Kaspersky indirin (tavsiyem satın alın fiyatı uygun) o bir tarama yapar virüs varsa uyarır yoksa sorun olmaz.