Neler Yeni

Eski pcdeki oyun ve dosyaları yeni aldığım pc ye nasıl aktarırım

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yuşa Eskalen
arkadaşlar iyi günler yeni pc aldım eski pc de oyunlar, dosyalar ve fotoğraflar bulunuyor ama eski pc deki hdd çok eski olduğu için çok yavaş ben bu dosyaları yeni pc ye nasıl aktarabilirim

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mehmet yaman
Eski diskini dahili diski, harici yapmaya yarayan aparatlar 300-400₺ civarı, onlar ile diskini harici yapıp içindeki verileri alabilirsin.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
arkadaşlar iyi günler yeni pc aldım eski pc de oyunlar, dosyalar ve fotoğraflar bulunuyor ama eski pc deki hdd çok eski olduğu için çok yavaş ben bu dosyaları yeni pc ye nasıl aktarabilirim
Ben de bu üründen var fakat oyunları aktarmak biraz uzun sürebilir, oyunları steam'den indirdiysen steam üzerinden yapabilirsin. HDD'yi çıkarıp buna takacaksın sonra pc'ye, hdd'yi sonra depolama için kullanırım diyorsan kutulu olanını da alabilirsin.

raxon46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yuşa Eskalen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle ssd sata mı m2 mi hocam onu öğrenebilir miyim?
hdd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de bu üründen var fakat oyunları aktarmak biraz uzun sürebilir, oyunları steam'den indirdiysen steam üzerinden yapabilirsin. HDD'yi çıkarıp buna takacaksın sonra pc'ye, hdd'yi sonra depolama için kullanırım diyorsan kutulu olanını da alabilirsin.

peki yeni pc ye zarar olur mu

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
hdd
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki yeni pc ye zarar olur mu
Ne gibi ? Virüs filan varsa diye mi? Kaspersky indirin (tavsiyem satın alın fiyatı uygun) o bir tarama yapar virüs varsa uyarır yoksa sorun olmaz.

kjeorbye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
mehmet yaman
Antivirüs kullanmak ve para vermek bence gereksiz masraf olur. Win defender yeterlidir. Virüs vs. şüpheleriniz varsa asla veri aktarımı yapmayın, direkt format atın lütfen.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Erdem
Antivirüs kullanmak ve para vermek bence gereksiz masraf olur. Win defender yeterlidir. Virüs vs. şüpheleriniz varsa asla veri aktarımı yapmayın, direkt format atın lütfen.
Bütçe varsa gereksiz olduğunu düşünmüyorum interneti çok haşır neşir kullanan birisi için kesinlikle şart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,251
Üyeler
168,910
Son üye
Redpika
Top Bottom