Neler Yeni

Eskiden kasmayan oyun şimdi çok kasıyor

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
Selamun aleyküm abilerim ve kardeşlerim. Sistemim şu şekilde
i5 8300H 2,3GHz
GTX1050 4GB
8GB RAM
Win10 Pro
Önceden bu bilgisayarda GTA 5 crack versiyonu Very High grafiklerde 1920'de sıkıntısız kasmadan oynadım ve bitirdim. Şimdi Epic Games ücretsiz GTA 5 kampanyasından yararlanarak aldım fakat oyuna girdiğimde orta ayarlara alıp çözünürlüğü düşürsem dahi felaket derece drop yiyorum ve 20-30 FPS civarında oynuyorum. GeForce Experience programında GTA 5 optimize etmek istediğimde GTA5'i görmüyor. GTA5'i ekran kartı ile çalıştırıyorum. Yani yanlış ekran kartını görmüyor ama sorun nerde anlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Önceden very high'ta kasmadan oynarken şimdi orta ayarlarda bile oynuyamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
M. Erdoğan Alper
Afterburner ile girip ekran kartının kullanım değerlerine bakın. Görmüyor olabilir.

Çepni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Enbiya İlitli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İftardan sonra Afterburner ile test ederek buraya görüntü ekleyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Afterburner ile girip ekran kartının kullanım değerlerine bakın. Görmüyor olabilir.
Hocam hangi değerleri göstermem önemli?

Thelood

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Recep
Selamun aleyküm abilerim ve kardeşlerim. Sistemim şu şekilde
i5 8300H 2,3GHz
GTX1050 4GB
8GB RAM
Win10 Pro
Önceden bu bilgisayarda GTA 5 crack versiyonu Very High grafiklerde 1920'de sıkıntısız kasmadan oynadım ve bitirdim. Şimdi Epic Games ücretsiz GTA 5 kampanyasından yararlanarak aldım fakat oyuna girdiğimde orta ayarlara alıp çözünürlüğü düşürsem dahi felaket derece drop yiyorum ve 20-30 FPS civarında oynuyorum. GeForce Experience programında GTA 5 optimize etmek istediğimde GTA5'i görmüyor. GTA5'i ekran kartı ile çalıştırıyorum. Yani yanlış ekran kartını görmüyor ama sorun nerde anlayamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Önceden very high'ta kasmadan oynarken şimdi orta ayarlarda bile oynuyamıyorum.
Hocam bendede aynı problem var yardımcı olursanız çok mutlu olurum iyi forumlar 👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emre
arkadaşlar gta5 eski bir oyun olmasına rağmen sürekli güncelleme vs aldı çok normal eski performansı alamamanız birde eğer dediğin sorun online da oluyorsa crackli oynuyormuşsun yani online'a giremiyodun eskiden unutma ki online story moddan çok daha güçlü bir sistem gerektirir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,478
Üyeler
162,826
Son üye
hüseyinakt
Top Bottom