Yok hocam bu değil
robocraft gibi bir oyundu ama robocraft değil
ah bir bulsam deli gibi oynayacamda bulamıyorumGüzel oyuna benziyor bulursan etiketle beni![]()
Sherlock geldi. Biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin? Olay yerinde neredeydin?11-12 yaşında steamda bir oyun oynuyordum küplerden, karelerden robot-tank gibi bir şeyler yapıp bir alanda savaşıyorduk adını hatırlamıyorum bilen varsa paylaşsın arıyorum kaç yıldır yav
Bende oynamıştım sanki öyle bir oyunu ama adı robocraft diye hatırlıyorumah bir bulsam deli gibi oynayacamda bulamıyorum
Hocam daha fazla detay şöyle verebilirim aynı Robocraft'taki gibi bir atolye oluyordu seviye atladıkça parçalar geliyordu o parçalarla da robot-tank-uçak yapıp 2 takıma ayrılıp savaşılıyordu robocraft değildi diye hatırlıyorum şimdi indirdim belkide yanlıyorumdur diyeSherlock geldi. Biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin? Olay yerinde neredeydin?
Hocam 11-12 yaşında derken? Kaç sene oluyor bilmiyorum. Forumdakilerin yaşı buna yakın oluyor genelde ama sen kaç sene önce oynadığını da soyle. Çıktıği yıla göre bulmaya çalışayım.Hocam daha fazla detay şöyle verebilirim aynı Robocraft'taki gibi bir atolye oluyordu seviye atladıkça parçalar geliyordu o parçalarla da robot-tank-uçak yapıp 2 takıma ayrılıp savaşılıyordu robocraft değildi diye hatırlıyorum şimdi indirdim belkide yanlıyorumdur diye
18 yaşındayım şu anda yani 11-12 değilde 2014 2015 gibiydiHocam 11-12 yaşında derken? Kaç sene oluyor bilmiyorum. Forumdakilerin yaşı buna yakın oluyor genelde ama sen kaç sene önce oynadığını da soyle. Çıktıği yıla göre bulmaya çalışayım.
O zaman zevk almışsındır ama eskiden oynadığımız oyunlar yıllar sonra oynayınca eskisi gibi zevk vermiyor. dogeah bir bulsam deli gibi oynayacamda bulamıyorum
Arıyorum 20 dk dir. Söylediklerine yakın oyunlar var da. Alakasız. Oyun Online mı Sıngleplayer mi? 2D mi 3D mi?18 yaşındayım şu anda yani 11-12 değilde 2014 2015 gibiydi