Neler Yeni

Yardım Eskiden oynadığım oyunu bulmam gerekiyor

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
Arıyorum 20 dk dir. Söylediklerine yakın oyunlar var da. Alakasız. Oyun Online mı Sıngleplayer mi? 2D mi 3D mi?
3d bir oyundu robocraft gibi aynı şu anda oynuyorum robocraftı büyük ihtimalle oyun robocraft ve güncelleme almış o yüzden ayırt edemiyorum

Mays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Sinan Aydın
TerraTech olabilir. Steam de Robocraft a gir orada robotlar falan yazıyor. Etiketler var yani robotlara tıklarsan steamda ki robot oyunları gelir. Arayıp bulursun belki

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,471
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
3d bir oyundu robocraft gibi aynı şu anda oynuyorum robocraftı büyük ihtimalle oyun robocraft ve güncelleme almış o yüzden ayırt edemiyorum
La oğlim desene yaa. İki saattir Robocraft harici bir oyun bulmaya çalışıyom. :ROFLMAO: Şerlok gaçar.

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern

wertin06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Dilmen
Abi oyun bir wariorla başlıyor ejder görüp onu takip ediyor kendini bir savaşın içinde buluyor

sanırım orklarla orda bi elif bide mage görüyor ejder bize saldırıyor bir magraya giriyoruz

3 karakteride kontrol edebiliyoruz 2 yada 3 bölüm yılanlarla savaşıyoruz

hatta bir kesit daha geldi aklıma

buz bir kaleye gidiyoruz orda troll gibi birşeylerle savaşıyoruz eğer kılıcı ateşle yakmazsan ölmüyorlar

NOT bir erkan kartı almıştım PC GAMER diye gelmişti bayada güzel bir oyundu unuttum ama neydi ekran kartı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,600
Üyeler
168,804
Son üye
hacı-van kenobi
Top Bottom