Neler Yeni

Eşyama bağlanıyor muyum?

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Selam arkadaşlar suan imzamdaki PC mi ben özellikle topladım yani heyecanla topladım özelliklerini vs ben seçtim ve şuan 6250 TL para gecicek elime suanki PC mi satip çok daha iyi.bir.pc.alabilirim ama satmaya kıyamıyorum sizce ne yapayım

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Selam arkadaşlar suan imzamdaki PC mi ben özellikle topladım yani heyecanla topladım özelliklerini vs ben seçtim ve şuan 6250 TL para gecicek elime suanki PC mi satip çok daha iyi.bir.pc.alabilirim ama satmaya kıyamıyorum sizce ne yapayım
Şuanki pcnin özellikleri nedir kardeşim kaça topladın. Daha iyi bir pc alacaksın sonuçta satamamak biraz senin takıntın olabilir mi

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanki pcnin özellikleri nedir kardeşim kaça topladın. Daha iyi bir pc alacaksın sonuçta satamamak biraz senin takıntın olabilir mi
Asus tuf gtx 1650 AMD ryzen 5 2600 xpg adata 8x2 3200 mhz ram MSI b450 m a promax anakart 2 TB hdd FC 9320 g kasa evet takıntım gibi bir şey ortalama 6500 liraya toplamistim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus tuf gtx 1650 AMD ryzen 5 2600 xpg adata 8x2 3200 mhz ram MSI b450 m a promax anakart 2 TB hdd FC 9320 g kasa evet takıntım gibi bir şey ortalama 6500 liraya toplamistim
Mediamarktan

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Şuan satsan daha iyi bir fiyata satacağını ikimizde biliyoruz üzerine ekleyeceğin para az para da değil . Bence bu takıntıdan vazgeç bir an önce sat ve kendine almayı planladığın daha iyi bilgisayarı al kafan rahatlasın

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Şuan satsan daha iyi bir fiyata satacağını ikimizde biliyoruz üzerine ekleyeceğin para az para da değil . Bence bu takıntıdan vazgeç bir an önce sat ve kendine almayı planladığın daha iyi bilgisayarı al kafan rahatlasın
Abi yani ilk göz ağrım falan diyorum kendim topladığım için satamiyorum ortalama 8 k ya satılır büyük ihtimalle o 6250 TL yi de 10 k.ya çıkarabilirim 18 k ya sistem kurardım.ama.engel.oluyo işte

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Sat gitsin hemen kalk şimdi fotoğraflarını koy ikinci el sayfalarına. Beklediğin her gün daha iyi bilgisayarı almak için daha çok paran gidecek.

mythrowib

80+ Silver
Emin ol ikinci sisteme geçince onu daha çok seveceksin ve mutlu olacaksın çünkü performansı artacak

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
Aslında durum biraz daha farklı şöyle özetliyeyim;
Aslında satmak istemiyoruz demeyelimde
Satıp yenisini aldığımızda oluşabilecek problemler ile uğraşmak istemiyoruz
Temiz Çalışır Sorun Çıkartmayan bir bilgisayarın var yenisini aldığında çıkabilecek sorunlardan korkman gayet normal bendede var aynı durum :blobdance:

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Aslında durum biraz daha farklı şöyle özetliyeyim;
Aslında satmak istemiyoruz demeyelimde
Satıp yenisini aldığımızda oluşabilecek problemler ile uğraşmak istemiyoruz
Temiz Çalışır Sorun Çıkartmayan bir bilgisayarın var yenisini aldığında çıkabilecek sorunlardan korkman gayet normal bendede var aynı durum :blobdance:
Yoo ben satmak istemiyorum direk

Top Bottom