ETH phoenix ile hata aldım, T-rex ile binance pool kazılır mı?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,227
Phoenix ile gece sabaha kadar düzgün şekilde kazım yaptı. Saat öğlen 12'de kazım bozuldu. Kırmızı yazı ile incorrect eth share from GPU1 yazmaya başladı. Binance'den kontrol edin kazımın hesaba yansımadığını gördüm ve durdurdum. Nereye gidiyor bu kazım onu da anlamadım?

Şimdi T-rex miner indirdim. Başlattım ama henüz sonuçlar Binance hesaba yansımadı. Bilenlere sorayım dedim.
T-rex ile binance pool hesabı sorunsuz çalışır mı?

Forumdan bir üstad yardımcı oldu, ekran kartı OC+UV ayarını yaptık. Phoenix ile yaşadığım sorunda ise yabancı forumda aynı problem için başkasının hesabına kazım kaydığı yazılmış. Çakışma olunca kazım sırasında pingi iyi olana gidiyormuş yapılan kazımlar. İlk kez gördüm böyle bir şeyi ama doğru da olabilir çünkü binance hesabımda 1 saatlik kayıp var o hatayı aldığım süre boyunca.
T-rex ile yaptığım kazımda hem daha stabil, hem de sorunsuz kazım yapabiliyorum. Sizde aynı olacak diye bir şey yok, aklınızda bulunsun. Bu bana özel bir durumdu sanıyorum. Yani sizde Phoenix sorunsuz kazıyorsa kullanın, tabii takip etmemezlik yapmayın dikkat edin.

NOT: Belki birinin işine yarayabilir diye yazdım.

aynı sorun bende de oldu t-rex geçtim suan hatasız gidiyor.Totalde çok büyük farklar olacağını düşünmüyorum zaten.

Geri