Ben almanyada yasiyorum ethereum mining işine odaklandım ama ekran kartlarıyla vs çok daha pahali olduğu için bir ethereum miner almayı düşünüyorum alibaba gibi uygulamalarda baktım ama kararsız kaldım ve en iyi fiyat performans minerini almak istiyorum bana alibabadan direkt link olmak üzere mineri onere bilir misiniz fiyatını ve nedeninide 1000 euro bütçem var kargo dahil Almanya Remscheid yasiyorum kargo parası hesaplanması adına yazdim. Hiç alibabadan alışveriş yapmadım ne kadar güvenli veya guvenligimi nasıl sağlarım onunla ilgilide bilgi verirseniz sevinirim aşağıdaki resim bulduğum simdilik en uygun fiyatli miner sizinde önerilerinizi beklerim lutfennoneri yaparken tam bir hazır yani power supply veya farklı gereksinimlerin beraberinde öldüğünden yada ayrı ayrı bile olsa link olarak yollarsanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekleme yapmak adına başka bir siteden olursa almanyaya getirile biliyorsa olur yani satın ala bilirim ve sizce bunu yapmam mı daha karlı yoksa ekran kartıyla mining yapmam mı ve ramin 8gb olmasına lutfen dikkat edinBen almanyada yasiyorum ethereum mining işine odaklandım ama ekran kartlarıyla vs çok daha pahali olduğu için bir ethereum miner almayı düşünüyorum alibaba gibi uygulamalarda baktım ama kararsız kaldım ve en iyi fiyat performans minerini almak istiyorum bana alibabadan direkt link olmak üzere mineri onere bilir misiniz fiyatını ve nedeninide 1000 euro bütçem var kargo dahil Almanya Remscheid yasiyorum kargo parası hesaplanması adına yazdim. Hiç alibabadan alışveriş yapmadım ne kadar güvenli veya guvenligimi nasıl sağlarım onunla ilgilide bilgi verirseniz sevinirim aşağıdaki resim bulduğum simdilik en uygun fiyatli miner sizinde önerilerinizi beklerim lutfennoneri yaparken tam bir hazır yani power supply veya farklı gereksinimlerin beraberinde öldüğünden yada ayrı ayrı bile olsa link olarak yollarsanız sevinirim.