Neler Yeni

Ethernet Dönüştürücü Problemi

AoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet ZY
Daytona FC55 isimli ethernet to type c dönüştürücü aldım.

1695841553410.png

Dönüştürücüyü etherneti telefondan kullanmak için aldım. Bir süre internete bağlı kalıyor ardından etherneti devre dışı bırakıyor kendi kendine..
Ayrıca dönüştürücüyü hiçbir kablo takmadan çıplak haliyle telefona taktığımda cihazım kapanıyor yeniden başlatıyor kendini. Bu yeniden başlatma sonrasında dönüştürücüyü tanıyor telefon.
Dönüştürücüyü çıkartıp telefonu şarj etmek istediğimde şarj olmuyor, tekrar yeniden başlatınca şarj olmaya başlıyor.
Telefonumla uyumlu değil desem hiçbir şekilde dönüştürücüyü görmemesi gerekir.

Telefon Modeli: Xiaomi Mi Note 10 Lite

Yardımlarınızı bekliyorum.

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
Daytona FC55 isimli ethernet to type c dönüştürücü aldım.

Alıntıyı görüntüle

Dönüştürücüyü etherneti telefondan kullanmak için aldım. Bir süre internete bağlı kalıyor ardından etherneti devre dışı bırakıyor kendi kendine..
Ayrıca dönüştürücüyü hiçbir kablo takmadan çıplak haliyle telefona taktığımda cihazım kapanıyor yeniden başlatıyor kendini. Bu yeniden başlatma sonrasında dönüştürücüyü tanıyor telefon.
Dönüştürücüyü çıkartıp telefonu şarj etmek istediğimde şarj olmuyor, tekrar yeniden başlatınca şarj olmaya başlıyor.
Telefonumla uyumlu değil desem hiçbir şekilde dönüştürücüyü görmemesi gerekir.

Telefon Modeli: Xiaomi Mi Note 10 Lite

Yardımlarınızı bekliyorum.
Tüm usbc cihazları Uygun olmaz normalde hepsi tanır ama Sıkıntılı Çalışabilir Mesela macbooka taksanız çalışır daha iyi çalışır belki de telefonlar ele alınarak tasarlanmadı bilemitoruz

Top Bottom