Arifışık
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6
- İsim
- KansuKaratekin
Merhabalar, odam modemden uzak olduğu için önce ethernet kablosu çekmek istemiştim fakat koridordan geçirmek zorunda olduğumdan ve odama kadar getirdiğim ethernet kablosunu ''ethernet to type-c'' cihazı olmadan laptopuma bağlamam mümkün değil. Çünkü laptopumda ethernet girişi bulunmuyor. Bende bunun yerine sinyal güçlendirici veya benzerlerini seçebileceğimi düşündüm. Güncel internet hızım 100 download, 20 upload, pingimse 20'nin altına pek düşmüyor.
Bu cihazı uygun gördüm, online oyun çok oynadığımdan pingin stabil olması benim için çok önemli hatırı sayılır kayıp yaşar mıyım?
(modeme uzaklık 9 metre civarı)
Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı özelliklerini incele, 315,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu cihazı uygun gördüm, online oyun çok oynadığımdan pingin stabil olması benim için çok önemli hatırı sayılır kayıp yaşar mıyım?
(modeme uzaklık 9 metre civarı)