Neler Yeni

Ethernet kablosu yerine Wi-fi sinyal güçlendirici kullanırsam ne olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
KansuKaratekin
Merhabalar, odam modemden uzak olduğu için önce ethernet kablosu çekmek istemiştim fakat koridordan geçirmek zorunda olduğumdan ve odama kadar getirdiğim ethernet kablosunu ''ethernet to type-c'' cihazı olmadan laptopuma bağlamam mümkün değil. Çünkü laptopumda ethernet girişi bulunmuyor. Bende bunun yerine sinyal güçlendirici veya benzerlerini seçebileceğimi düşündüm. Güncel internet hızım 100 download, 20 upload, pingimse 20'nin altına pek düşmüyor.

Bu cihazı uygun gördüm, online oyun çok oynadığımdan pingin stabil olması benim için çok önemli hatırı sayılır kayıp yaşar mıyım?
(modeme uzaklık 9 metre civarı)

Cimbomlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Kayra Onat
Merhabalar, odam modemden uzak olduğu için önce ethernet kablosu çekmek istemiştim fakat koridordan geçirmek zorunda olduğumdan ve odama kadar getirdiğim ethernet kablosunu ''ethernet to type-c'' cihazı olmadan laptopuma bağlamam mümkün değil. Çünkü laptopumda ethernet girişi bulunmuyor. Bende bunun yerine sinyal güçlendirici veya benzerlerini seçebileceğimi düşündüm. Güncel internet hızım 100 download, 20 upload, pingimse 20'nin altına pek düşmüyor.

Bu cihazı uygun gördüm, online oyun çok oynadığımdan pingin stabil olması benim için çok önemli hatırı sayılır kayıp yaşar mıyım?
(modeme uzaklık 9 metre civarı)
bunu önerenler vardı https://www.akakce.com/kablosuz-ag-...Jmm-UmmnubhTP-4bSfKUyptAZQzRPTRBoC7wgQAvD_BwE

musaclk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Musa
Bu ürünü masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. Eğer modem ile aranızda çok fazla duvar yoksa ping çok fazla artmıyor. Ancak bir laptop kullanıyorsanız, menzili laptopunuzun Wi-Fi'sinden daha kısa olabilir çünkü bende öyle leptop'un wifisi daha iyi çekiyor . (Wifi kartınııza göre değişir)

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
KansuKaratekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun fiyatı biraz tuzluymuş, kabloyla dönüştürücü bu fiyata geliyor zaten. Yine de teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ürünü masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. Eğer modem ile aranızda çok fazla duvar yoksa ping çok fazla artmıyor. Ancak bir laptop kullanıyorsanız, menzili laptopunuzun Wi-Fi'sinden daha kısa olabilir çünkü bende öyle leptop'un wifisi daha iyi çekiyor . (Wifi kartınııza gör değişir)
Çok sağolun biraz daha araştırıp karar vereceğim.

Cimbomlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Kayra Onat
benim de hızım çok kötü odam salona uzak kalıyor telefondan vs dizi izleyemiyorum 2 diş gözüküyor sizce o tarz bir ürün etkili olur mu?

Top Bottom