Neler Yeni

Ethernet kablosunu bilgisayar algılamıyor.

deuslra00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe
Bu olay dün de oldu sonra kendiliğinden düzeldi bugun yine oluyor modem üzerinde ethernet bağlı olduğunda yanan ışık yanmıyor bir süre sonra düzeliyor. Bilgisayarımı 3-4 saat kullanamıyorum sebebi nedir?

Evde telefonlarla internete bağlanılıyor.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Bu olay dün de oldu sonra kendiliğinden düzeldi bugun yine oluyor modem üzerinde ethernet bağlı olduğunda yanan ışık yanmıyor bir süre sonra düzeliyor. Bilgisayarımı 3-4 saat kullanamıyorum sebebi nedir?

Evde telefonlarla internete bağlanılıyor.
Ethernet kablonuzda sorun var sanırım, çünkü bendede aynısı oluyor(13 yıllık kablo), yanan ışığın yanmamasındanda bunu anliyabilirsiniz.

deuslra00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ethernet kablonuzda sorun var sanırım, çünkü bendede aynısı oluyor(13 yıllık kablo), yanan ışığın yanmamasındanda ama sorun olsa hiç gelmez diye düşünüyorum bi kaç saate geliyor
ama sorun olsa hiç gelmez diye düşünüyorum ve kabloyu daha 1 ay önce aldım dün gece 5e kadar hiç kesilme yoktu ekstra modemimizde bir sıkıntı vardı bu sabah teknik servis geldi halletti ondan dolayı mı bilemiyorum

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
ama sorun olsa hiç gelmez diye düşünüyorum ve kabloyu daha 1 ay önce aldım dün gece 5e kadar hiç kesilme yoktu ekstra modemimizde bir sıkıntı vardı bu sabah teknik servis geldi halletti ondan dolayı mı bilemiyorum
Bilemedim hocam, farklı bi kablo ile tekrar deneyin yine aynı sorun olursa teknik servisi arayın durumu beyan edin.

deuslra00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilemedim hocam, farklı bi kablo ile tekrar deneyin yine aynı sorun olursa teknik servisi arayın durumu beyan edin.
hocam şimdi kabloları çekiştirdim kasanın arkasında baya kablo var çekiştirince internet geldi anlamıyorum cidden karışıklık internete engel olur mu
IMG_1411.jpeg

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun

erayisteya

80+ Bronze