Ethernet kablosuyla diğer laptoptaki oyunu çalıştırmak mümkün mü?

KIZILTAMU

80+
Reaksiyon skoru
0
başka laptopbun hafızasında yüklü oyunları bir diger laptopda ethernet kablosu ile çalıştırmak mümkünmü ?

benim laptop 500gb ssd var kardeşimin laptobunda 1tb hafıza var. haliyle bagzı oyunları yükleyemiyorum oyunu onun bilgisayarının hafızasından çalıştırabilirmiyiz ?

evet kardom mümkün paylaşım açarsın yerel ağ da olur hatta kardom ethernet kablosunu takıp paylaşım yapar ve steam den o oyunu indirmeye çalışırsan steam otomatik olarak yüklü pc den indirir ki çok hızlı oluyor

başka laptopbun hafızasında yüklü oyunları bir diger laptopda ethernet kablosu ile çalıştırmak mümkünmü ?

benim laptop 500gb ssd var kardeşimin laptobunda 1tb hafıza var. haliyle bagzı oyunları yükleyemiyorum oyunu onun bilgisayarının hafızasından çalıştırabilirmiyiz ?
Paylaşılan hafıza ile olur büyük ihtimalle ama Gigabit ethernet bile ortalama bir HDD den yavaş veri aktarır o yüzden büyük çaplı oyunların çok stabil çalışacağını düşünmüyorum.

ugraştım yaptım crackli fs 25 te dneyeyim dedim oldu elimde cat5 kablo vardı çok yavaş açılıyor birde baya bir dosya paylasım izini özel izinler isitiyor biraz güvensiz ne yaptıgımı bilmeden yaptım karışık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,817
Üyeler
184,688
Son üye
techemir
Geri