Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
EU4 türkçe yama kurdum fakat oyuna girdiğimde oyun hala ingilizce. Neden olabilir?
oyun zor, ingilizce olunca iyice oynanmaz hale geliyor.Tr yama save bozuyor tavsiye etmem
Bir kaç hafta sonra yazayım dc'den beraber girek anlatırım daoyun zor, ingilizce olunca iyice oynanmaz hale geliyor.
Türkçe aslında kuruluyordu videolardan mı yaptınızoyun zor, ingilizce olunca iyice oynanmaz hale geliyor.
Bir konu okudum atölyeden Türkçe yazıp modu indirin diyordu. İndirim hala ingilizce.Türkçe aslında kuruluyordu videolardan mı yaptınız
Ne! Türkiye gelmemiş miydi oyuna, Ona rağmen nasıl gelmiyor? Saçma.oyun zor, ingilizce olunca iyice oynanmaz hale geliyor.
Youtube videolarına bak onları yapınca türkçe oluyor ve oyunun zorluğunu yüzde 20 derecesinde hafifletiyor ve olaylara (mesela arada gelen olay metinleri) daha çok hakim oluyorsunBir konu okudum atölyeden Türkçe yazıp modu indirin diyordu. İndirim hala ingilizce.
Ne diyorsun aga Türkiye ne alaka?Ne! Türkiye gelmemiş miydi oyuna, Ona rağmen nasıl gelmiyor? Saçma.
Günümüzün haritası yok zaten baktığımda. Birde ne saçması? 4 dil var sadece oyunun kendisinin.Ne! Türkiye gelmemiş miydi oyuna, Ona rağmen nasıl gelmiyor? Saçma.
Ne bileyim çok oynanıyor satılıyor diye biliyorum. Hayranları bağımlısı çok.Günümüzün haritası yok zaten baktığımda. Birde ne saçması? 4 dil var sadece oyunun kendisinin.