Neler Yeni

EVDE AŞIRI FAZLA SİVRİSİNEK VAR

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Bu iğrenç yaratıktan günde 15-20 tane öldürüyorum. Evin her köşesine ilaç sıkıyorum yok abi her gün yine aynı. Açık yerde yok. Nasıl giriyorlar nasıl çıkıyorlar anlamıyorum. BU LANET SİNEKLERDEN NASIL KURTULURUM? İlaç milaç demeyin almadığım ilaç kalmadı

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Malesef öldürmekle bitmiyorlar off sprey var eline koluna yüzüne sık anca o şekilde kendinden uzak tutarsın

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef öldürmekle bitmiyorlar off sprey var eline koluna yüzüne sık anca o şekilde kendinden uzak tutarsın
Hacı evi ilaçladım karantinaya aldım. Üniden dönünce açıcam cam pencereyi. Daha da olursa savaş ilan edicem. O spreyden de aldım da yine geliyorlar. Duş almak lazım o spreyle

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Her gece yaşadığım senaryo. Kapılar kapalı camlar kapalı odanın kapısı kapalı ama uykuya daldığında uyandırıyor öldürüyorsan 10 dakika sonra başka bir tane çıkıyor.

1721

80+ Bronze
ben sirkeli suyu yüzüme sürüyorum. zaten yorgandan geçemiyorlar. bayağı etkili oluyor.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben sirkeli suyu yüzüme sürüyorum. zaten yorgandan geçemiyorlar. bayağı etkili oluyor.
Usta sabah eve ilacı sıktım her yere. Eve geçiyorum şimdi havalandırmak için. Daha da olursa sinek valla sirke mirke ne bulursam kafasına sıkıcam sineklerin

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721
Top Bottom