Neler Yeni

Evde Canınız Sıkılınca Ne Yaparsınız?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Merhaba,

2 gün çalışıp 2 gün evdeyim, genelde arkadaşlarla da buluşamıyorum çünkü buluştuğumuzda 100₺ gidiyor artık.

Evde canım sıkılmasın istiyorum, siz ne yapıyorsunuz?

Dışarı çıkıp yürüyüş yapmak sıkıntınızı giderir mi? Ya da hangi film hangi dizileri izlemeliyim sıkmayacak ya da kendimi başka bir konuda geliştirebilir miyim? Örneğin yazılım vs öğrensem bu boş zamanda nereden öğrenebilirim?

Lütfen tek bir şeye odaklanmayın aklınıza ne geliyorsa söyleyin, güldür güldür izliyordum artık sarmıyor her şeyden sıkılıyorum neredeyse...

sefilihtiyar

80+ Bronze
dolari takip ederim

Ekler

• Screenshot_340.png
    Screenshot_340.png
    3.5 KB · Hit: 85

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,054
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dostum şu dünyada yapacak o kadar çok şey var kii ohooo zabaha kadar saysam bitmez.
Öncelikle kendine sürekli yapacağın hobiler bulman lazım. Mesela örnek veriyorum, bir kitap serisi al ya da puzzle yap. Araştırma yap, makale oku. Belli konular üzerinde yoğunlaş, örneğin dinlerin evrimi ya da dinozor grupları vs. Film veya dizi izlemek zorunda değilsin yani takılıp kalma belli şeylere.

2mApoo

80+ Silver
Merhaba,

2 gün çalışıp 2 gün evdeyim, genelde arkadaşlarla da buluşamıyorum çünkü buluştuğumuzda 100₺ gidiyor artık.

Dışarı çıkıp yürüyüş yapmak sıkıntınızı giderir mi? Ya da hangi film hangi dizileri izlemeliyim sıkmayacak ya da kendimi başka bir konuda geliştirebilir miyim? Örneğin yazılım vs öğrensem bu boş zamanda nereden öğrenebilirim?

Lütfen tek bir şeye odaklanmayın aklınıza ne geliyorsa söyleyin, güldür güldür izliyordum artık sarmıyor her şeyden sıkılıyorum neredeyse...
-evde spor (şiddetle öneririm)
-şarkı dinleme ama farklı insanların listesini isteyip keşfetme. farklı türler ve tarzlar
-film-dizi-oyun
-ilgilendiğin alanda çalışmalar yapıp kendini geliştirme. (resim video edit -içerik üretme - prodüktörlük - yazılım vs.)

Aklıma gelmiyo ama gelse bile sığdıramam buraya çünkü çok ama çok fazla şey var.
2022deyiz dostum

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-evde spor (şiddetle öneririm)
-şarkı dinleme ama farklı insanların listesini isteyip keşfetme. farklı türler ve tarzlar
-film-dizi-oyun
-ilgilendiğin alanda çalışmalar yapıp kendini geliştirme. (resim video edit -içerik üretme - prodüktörlük - yazılım vs.)

Aklıma gelmiyo ama gelse bile sığdıramam buraya çünkü çok ama çok fazla şey var.
2022deyiz dostum
Bak sabah 09:00' da uyandım 12' ye kadar telefonda takıldım 12' de kahvaltı ettim.

Sonra yapacak bir şey bulamadım Wild Rift, Pubg, Cod, Brawl Stars oynadım akşama kadar.

Şimdi de yattım kendimi belli başlı şeylerde geliştirmem gerek

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Bak sabah 09:00' da uyandım 12' ye kadar telefonda takıldım 12' de kahvaltı ettim.

Sonra yapacak bir şey bulamadım Wild Rift, PUBG, Cod, Brawl Stars oynadım akşama kadar.

Şirketlerin Tarihini izleyebilrsin ben arada kahvaltıda izliyorum iyi oluyor sonuçta kültürleniyorsun
Bussines Insider güzel kanal.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Hobi edinebilirsin, kendi programıma birçok kendime uygun hobileri yazdım ama uygulamak gerek, uygulayacağını düşünüyorsan düzenli olarak yapabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba,

Cihaz dışı faaliyetler yap biraz önce dediğim programı da bu nedenden ötürü planlamistim .

2mApoo

80+ Silver

Sonra yapacak bir şey bulamadım Wild Rift, PUBG, Cod, Brawl Stars oynadım akşama kadar.

ben neredeyse günümün 12-13 saatini şarkı dinleyerek geçiriyorum ve şuan FL studio ve Studio one da kendimi geliştiriyorum.
Yani sevdiğin şeye odaklan
ama günde sadece 30 dakikan boş olsa bile birşeyle uğraş knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben neredeyse günümün 12-13 saatini şarkı dinleyerek geçiriyorum ve şuan FL studio ve Studio one da kendimi geliştiriyorum.
Yani sevdiğin şeye odaklan
ama günde sadece 30 dakikan boş olsa bile birşeyle uğraş knk
oyunu kastetmiyorum ama...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,099
Üyeler
160,947
Son üye
Reddy