Neler Yeni

Evde çelik gibi bilek ve ön kol kasları için alet yapımı

.RBO.

80+ Silver
Öncelikle ihtiyacınız olan malzemeler
Ağarlık plakası
Sağlam kısa sopa oklava vb sopanın yuvarlak olması lazım
Yeterince sağlam ip
Sünger,halı kaydırmaz (benim önerim)vb.
Sağlam bant
Plastik kelepçe
Öncelikle agarlık seçimi çok önemli çünkü sistemi kurduktan sonra ilk taktığınız ağarlığı çıkaramazsınız ama ekleme yapabilirsiniz başlangıç için önerim 2.5kg sonradan iple ağarlık ekleyebilirsiniz

Yapım:
Kulanacağınız ipi agarlığın ortasından geçirin Kullanacağınız sopanın ortasından düğüm Atın bu şekilde (bant var özür dilerim :) ) sonarında ipi düz serit halinde bantlayın bu şekilde yapmanızın sebebi ipin sopaya dolanması için kullanırken ipi o şeritlerin üzerine dolayacaksınız
IMG_20220621_215139.jpg

Ardından halı kaydırmazı ben onu kulandım sizde onun kullanın çok iyi oluyor sopanın kenarlarına sarıp bantlayacaksınız üstüne kenarlarını plastik kelepçe ile sabitlerseniz çok iyi olur bu şekilde görünecek
IMG_20220621_221457.jpg

Bu sayede piyasada 500-1000 tl arasında satılan bir aleti çok ucuza ve daha sağlam bir sekilde yapabilirsiniz.
Hareketi ayaga kalkıp sopayı göğüs hizanıza getirip tutma yerinden tutup sopayı çevirerek ipi sarmak internete wirst roller nasıl yapılır yazarsanız karşınıza birsürü video çıkar. kullanırken eldiven kullanmanızı öneririm
Çelik gibi bilek garantili 😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hareketi yapması göründüğü kadar kolay değil ben 2.5kg de 3 tekrar atabiliyorum

Son düzenleme:
Top Bottom