Neler Yeni

Evde internet için iç tesisat olduğunu nasıl anlarım

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
evde 2 adet internet kullanabilmem için netspeedi aradım evimiz 2 katlı alt katta turk telekomun interneti var üst kata kendim için internet almak istiyorum bana iç tesisatınız varsa olabilir kullanırsın dediler üst kattada internet girişi ve telefon girişleri var iç tesisatın olduğunu nasıl anlarım neyle anlaşılıyor ?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok basit. Evin iki katı ayrı daireler olarak mı yapılmış. Durum böyle ise katın elektrik tesisatları birbirinden tamamen ayrıdır.
Diğer durum evde ethernet prizi olur duvardaki fişlerin yanında internet kablosu bağlamana imkan tanır. Modemin en yakın olduğu ethernet prize modemin dağıtım portları dan bir kablo çekersin. Diğer ethernet prizlerinden PC ye ağ kablosu bağlayarak denemiş olursun. İnternet gelirse tek tesisattır.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok basit. Evin iki katı ayrı daireler olarak mı yapılmış. Durum böyle ise katın elektrik tesisatları birbirinden tamamen ayrıdır.
Diğer durum evde ethernet prizi olur duvardaki fişlerin yanında internet kablosu bağlamana imkan tanır. Modemin en yakın olduğu ethernet prize modemin dağıtım portları dan bir kablo çekersin. Diğer ethernet prizlerinden PC ye ağ kablosu bağlayarak denemiş olursun. İnternet gelirse tek tesisattır.
evin 2 katıda aynı yani farklı daire değil tek tesisattır o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,211
Üyeler
160,989
Son üye
marul1830
Top Bottom