Bugüne kadar kahve ile ilgili konular açtım. Maksat forumun kahveye olan bakışını "altı üstü kahve" anlayışından koskoca bir kültür olan kahvenin "yaşam biçimi" anlayışına döndürme ve buna teşvik etmekti. Görüdm ki pahalı geliyor kahve. Bundan sebep size ucuz çözümler de ürettim. Misal bu iki konuyla evde güzel kahve demleyemeye başlayabilirsiniz:
Bu iki konu sizin evde kaliteli kahve demlemeye itti mi veya fikrinizde değişiklikler oluşturdu mu, bu hobiye siz de girecek misiniz?
NOT: Kahve konularının devamı gelecektir. Yani inadıma "ya belki hayır değişmedi yazarsak bi daha açmaz" gibi bir düşünceniz olmasın
Peçete ve Huni ile Filtre Kahve Demlemek | Fakirhane V60 Kahvesi
MALZEMELER Huni 2 rulo peçete Medium öğütülmüş filtre kahve Kettle veya çaydanlık Bardak veya sürahi DİKKAT EDECEĞİMİZ HUSUSLAR Oran ne olacak? Ben 1:16 oranında yaptım. Yani 1 gr kahveye 16 birim su. Ben 150 ml'lik yapmak istedim. O yüzden 9 gr kahve kullandım. Yaklaşık olarak 2 tatlı...
forum.donanimarsivi.com
Düşük Cebe Hitap Eden Filtre ve Espresso Kahve Önerileri
Kahve dolarla ithal edilen bir meyve olduğu için ülkemizde pahalı fiyatlara satılmaktadır. Öyle ki özenle yetiştirilmiş paketler 250 gr'lık paketi 150 200 250 lira olabiliyor. Sezy Coffee gibi nitelikli kahveler ortalama 90 liradan başlayıp gittiği yere kadar gidebiliyor. Sezy'i öneririm. Ama...
forum.donanimarsivi.com
Bu iki konu sizin evde kaliteli kahve demlemeye itti mi veya fikrinizde değişiklikler oluşturdu mu, bu hobiye siz de girecek misiniz?
NOT: Kahve konularının devamı gelecektir. Yani inadıma "ya belki hayır değişmedi yazarsak bi daha açmaz" gibi bir düşünceniz olmasın