Neler Yeni

Evde Kahve İçmeye Olan Bakışınızda Değişiklik Oldu mu?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bugüne kadar kahve ile ilgili konular açtım. Maksat forumun kahveye olan bakışını "altı üstü kahve" anlayışından koskoca bir kültür olan kahvenin "yaşam biçimi" anlayışına döndürme ve buna teşvik etmekti. Görüdm ki pahalı geliyor kahve. Bundan sebep size ucuz çözümler de ürettim. Misal bu iki konuyla evde güzel kahve demleyemeye başlayabilirsiniz:

Bu iki konu sizin evde kaliteli kahve demlemeye itti mi veya fikrinizde değişiklikler oluşturdu mu, bu hobiye siz de girecek misiniz?

NOT: Kahve konularının devamı gelecektir. Yani inadıma "ya belki hayır değişmedi yazarsak bi daha açmaz" gibi bir düşünceniz olmasın :)

Rulep

80+ Gold
Değişmedi hala da türk kahvesi 3 in 1 kahve filtre kahve adını okuyamadım havalı söylenen kahveler farklarını dahi bilmiyorum hocam 0 dan kahve kampı gelir mi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
0 dan kahve kampı gelir mi
SJSJS
Ne ala?
Yapma be
Gerçek kahve en azından.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Bugüne kadar kahve ile ilgili konular açtım. Maksat forumun kahveye olan bakışını "altı üstü kahve" anlayışından koskoca bir kültür olan kahvenin "yaşam biçimi" anlayışına döndürme ve buna teşvik etmekti. Görüdm ki pahalı geliyor kahve. Bundan sebep size ucuz çözümler de ürettim. Misal bu iki konuyla evde güzel kahve demleyemeye başlayabilirsiniz:

Bu iki konu sizin evde kaliteli kahve demlemeye itti mi veya fikrinizde değişiklikler oluşturdu mu, bu hobiye siz de girecek misiniz?

NOT: Kahve konularının devamı gelecektir. Yani inadıma "ya belki hayır değişmedi yazarsak bi daha açmaz" gibi bir düşünceniz olmasın :)
1659552696013.png
1659552710881.png

Hayır değişmedi.

Bu ikisi >>>> All

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
1 gün ceza yedikten sonra o gün 3 bardak filtre kahve 2 şişe sade gazoz içmiştim. Şuan da yaşam enerjimin kaynağını buldum.

Juiclair0

80+ Silver
değişmedi kahve adam

Top Bottom