Neler Yeni

Öneri Evde kutu açma gibi ufak şeyler için kullanılacak ucuz çakı önerisi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,628
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar elimde falçata var ancak bıçakları kullanım ömrünü tamamlamış durumda bu yüzden ucuz halli bir çakı bakıyorum eve çok fazla kargo geliyor ve bunu mutfak bıçağıyla yapmaktan sıkıldım çünkü hepsi tırtıklı (adam bıçaklamak için kullanacağımı sananlar olursa diye not düşeyim EVDE kullanılacak)

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,694
İsim
Oozdmrsm
(adam bıçaklamak için kullanacağımı sananlar olursa diye not düşeyim EVDE kullanılacak)
ben inanmadım şahsen. Ama bi döner bıçağı yakışır. Kim istemez fırlatılan kargoya döner bıçağıyla vurup ortadan ikiye yarmak

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,628
İsim
Emre
Discord
necromancerr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben inanmadım şahsen. Ama bi döner bıçağı yakışır. Kim istemez fırlatılan kargoya döner bıçağıyla vurup ortadan ikiye yarmak
Hocam çok ciddiyim bu arada hem yaşadığım yerde genelde serseri tipler olmaz görürsemde pek bulaşmam

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Uras benlioğlu'nun bir tane pembe kücük birşeyi vardı onu bulabilirsen o olabilir.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
hocam carsıya cıkın karsınıza cıkan en ucuzunu alın. Sonucta adam bıcaklamıcaksanız hemen hemen hepsi kargo acarken benzer performas veriyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,628
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam carsıya cıkın karsınıza cıkan en ucuzunu alın. Sonucta adam bıcaklamıcaksanız hemen hemen hepsi kargo acarken benzer performas veriyor
Bunu düşüneceğim genelde bu tarafta çingeneler var onlarda onlara bulaşmadığın sürece salça olmuyorlar sana kendi mahalleleri var orda takılıyorlar genelde
https://www.trendyol.com/dorax/grz-...k-p-286942161?boutiqueId=61&merchantId=554784 bunun gibi bişey bulursam alacağım ay başında maaşı alınca (ve not : görüntüsü hoşuma gitti ondan bunu örnek gösterdim)

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,694
İsim
Oozdmrsm
Bunu düşüneceğim genelde bu tarafta çingeneler var onlarda onlara bulaşmadığın sürece salça olmuyorlar sana kendi mahalleleri var orda takılıyorlar genelde
https://www.trendyol.com/dorax/grz-...k-p-286942161?boutiqueId=61&merchantId=554784 bunun gibi bişey bulursam alacağım ay başında maaşı alınca (ve not : görüntüsü hoşuma gitti ondan bunu örnek gösterdim)
açılırken kırılacak gibi bi hali var. En iyisi döner bıçağı hocam

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,628
İsim
Emre
Discord
necromancerr
açılırken kırılacak gibi bi hali var. En iyisi döner bıçağı hocam
Evde satır var kargolayayım sana bu kadar istiyorsan :D
Sana yaşadığım yerle alakalı 2 tane görüş attım diyebilirim sonuncusu bir motorsiklet forumundan 1. si cumhuriyet gazetesinden
(siyahla boyadığım konuyla alakasızdı orjinal halinide atabilirim) ayrıca gençliğimi ***** bi hatadan dolayı çürütme derdim yok

1698777885054.png

1698778054978.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,042,292
Üyeler
165,330