Neler Yeni

evde nasıl fitness yapabilirim

Receb İvedik

80+ Bronze
öncelikle ;

1.81 boyunda
55 kiloyum
16 yaşındayım
bolca zamanım oluyor gün içinde

arkadaşlar merhaba . daha önce evde spor yapmak için daha önce 4 kilogramlık 2 adet dumbell satın almıştım ve uzun zamandır yerinden dahi oynatmadım . kendimi zorlamaya oldukça hazırım bir süre sonra vazgeçmeyeceğimden de eminim . eve sipariş vermem gereken ekipman vs varsa uygun fiyatlı olanları alabilirim , fiyatı pek uygun olmayanları 2. el satın alabilirim . evime yakın spor salonu olmadığı için evde yapmak istiyorum . yiyecek açısından protein açısından pek sıkıntım yok karbonhidrat açısından da pek sıkıntım yok diğer yiyecekler hakkında pek bilgim yok ama yinede problem olacağını sanmıyorum . önceliğim kilo almak ve boyumun uzaması açısından bir engel oluşmaması . spor yaptıktan sonra çekeceğim ağrılar vs pek önemli değil amacıma ulaşmak birinci hedefim . kendime nasıl bir yol çizebilirim biligisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
En önemlisi beslenme, beslenmeni düzenlemeden ağırlığa abanma faydasını göremezsin

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

Receb İvedik

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En önemlisi beslenme, beslenmeni düzenlemeden ağırlığa abanma faydasını göremezsin
beslenmem düzenli ve yeterli her besinden gereğinden çok daha fazlasını aldığımı düşünüyorum

hacıbey

80+
Beslenmeni harbi adam gibi yap bol bol yemek ye sürekli ye gerisi gelir zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

beslenmem düzenli ve yeterli her besinden gereğinden çok daha fazlasını aldığımı düşünüyorum
Öyle olsa bu postu acmazdin :d demek ki daha fazla yemen gerekiyor kalori hesabı yapabilirsin

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Kastettiğin şey annemin her yaptığını yiyorumsa şekerli ve fazla yağlı şeylerden uzak dur. Ben faydasını gördüm şahsen. Yulaf falanda yemiştim denemelisin

~KİNG~

80+ Bronze
öncelikle ;

1.81 boyunda
55 kiloyum
16 yaşındayım
bolca zamanım oluyor gün içinde

arkadaşlar merhaba . daha önce evde spor yapmak için daha önce 4 kilogramlık 2 adet dumbell satın almıştım ve uzun zamandır yerinden dahi oynatmadım . kendimi zorlamaya oldukça hazırım bir süre sonra vazgeçmeyeceğimden de eminim . eve sipariş vermem gereken ekipman vs varsa uygun fiyatlı olanları alabilirim , fiyatı pek uygun olmayanları 2. el satın alabilirim . evime yakın spor salonu olmadığı için evde yapmak istiyorum . yiyecek açısından protein açısından pek sıkıntım yok karbonhidrat açısından da pek sıkıntım yok diğer yiyecekler hakkında pek bilgim yok ama yinede problem olacağını sanmıyorum . önceliğim kilo almak ve boyumun uzaması açısından bir engel oluşmaması . spor yaptıktan sonra çekeceğim ağrılar vs pek önemli değil amacıma ulaşmak birinci hedefim . kendime nasıl bir yol çizebilirim biligisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Dostum %50 beslenme... %50 antrenman.

Dostum %50 beslenme... %50 antrenman.
abi bir şey sorabilir miyim evde 2 tane Dambıl var 4-5 ay bununla full body yapıp birde güzel beslenme ile fit bir vucüt yapabilir miyim
2- 4-5 ay dambıl ile full body yaptıktan sonra halterim var bununla devam etmeyi düşünüyorum böyle yapsam fitness gitmeme gerek var mı
Not:abi gitmeme sebebim çok yoğunum birde en yakın fitness 40 dk

Top Bottom