Neler Yeni

Evde nasıl kilo alabilirim?

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Arkadaşlar 1.73 boy 48 kiloyum nasıl zarganalıktan kurtulabilirim yaş 17 bu arada.
Ne yaparsam olmuyor çok çok fazla yiyorum ama kilo alamıyorum metabolizmam çok hızlı yediğimi hemen eritiyorum bunun önüne nasıl geçebilirim cidden dert olmaya başladı artık spor falan demeyin amacım kas mas değil 55 60 kilo olayım yeter şu kollarım bacaklarım az bişi dolsun yeter.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar 1.73 boy 48 kiloyum nasıl zarganalıktan kurtulabilirim yaş 17 bu arada.
Ne yaparsam olmuyor çok çok fazla yiyorum ama kilo alamıyorum metabolizmam çok hızlı yediğimi hemen eritiyorum bunun önüne nasıl geçebilirim cidden dert olmaya başladı artık spor falan demeyin amacım kas mas değil 55 60 kilo olayım yeter şu kollarım bacaklarım az bişi dolsun yeter.
Spor + Yemek sihirli bir şey yok maalesef

LaketrooS

80+ Silver
pilav ve makarna yiyin shake yapın mesela süt yulaf muz fıkstık ezmesi cici bebe shake yapın bunla için tadıda güzel valla kilo da aldırır. bide spora gidin özelden yaz sana birkaç taktik veriyim knk bende bir aralar zarrganaydım

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Spora git ve hayvan gibi ye yok makrodur mikrodur bunlarla uğraşma önüne ne geliyorsa ye yağlı veya şekerli deyip geçme sadece ye.

Saintes Maries

80+ Bronze
metobolizmanın hızlı çalışma nedenlerinden birisi de hipertiroiddir. reflekslerin diğer insanlara göre hızlı çalışıyor, sık baş ağrın oluyorsa. hipertiroidin olabilir. doktora görünmende fayda var.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aslında işin matematiği basit. Günlük harcadığın kalorinin üstüne çıkıp yersen kilo alırsın.
Belki sana göre çok yiyorsundur ama vücuduna göre azdır. Artı spora git. Spora gittiğinde kolların ve bacakların doluyor.

Rulep

80+ Gold
Çok yediğini zannediyorsun bende öyle zannediyorum ama aslında yemiyormuşum paso yemek yemen lazım ben + olarakta shake yapıp içiyorum (yulaf,süt,cici bebe, pekmez,fındık ezmesi,fıstık,muz) ama bunu içtiğinde yediğin yemeği azaltırsan faydası olmaz

Top Bottom