herkese merhabalar ben evde spor yapmak istiyorum da şınav vb. nasıl çekebilirim kollarım acıyor sanırım yanlış çekiyorum ama yardımcı olabilirseniz sevinirim bi de gaza gelmem lazım gaza getirirseniz sevinirim
herkese merhabalar ben evde spor yapmak istiyorum da şınav vb. nasıl çekebilirim kollarım acıyor sanırım yanlış çekiyorum ama yardımcı olabilirseniz sevinirim bi de gaza gelmem lazım gaza getirirseniz sevinirim
Play Store'da Ev Egzersizleri diye bir program var, onu indir. Hareketlerin doğru yapılışlarını vs. de gösteriyor. Ayrıca hareket çeşitliliğini de arttırırsın.
Aga çokça kaynak var youtubede. Kendine uygun bir "evde spor" programı bul ve kendine göre ayarla.
Zorlandığın hareketler varsa onları bi süreliğine programından çıkarabilirsin. (ilerde ekleme şartıyla)
Acı demek gelişme demektir bunu unutma. Eğer acı başladıysa yapmaya devam et çünkü seni geliştiren o olacaktır.
Eğer hareketlerini yanlış yaptığını düşünüyorsan videoları izleyerek yapabilirsin. Zaten sonra doğrularını öğrenirsin.
Spor yaparken müzik-şarkı en iyi ikilidir. Spotify gir ve kendine çalma listesi oluştur. Slow yada gaz veren şarkılar olabilir.
Herkes sıkılırsın diyordu ama ben her geçen gün daha çok zevk alıyorum.Sende de umarım aynısı olur
(Yeni başladıysan evde spor yaparak kendine belli bir seviyeye kadar çok şey katabilirsin.)