E Erenbey03 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 4 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Eren 26 Mart 2020 #1 Selamün aleyküm evde yatan DDR2 ve DDR3 ram lazım PC için nerden bulabilirim yardım edecek var mı ? Fazla bütçem yok
Selamün aleyküm evde yatan DDR2 ve DDR3 ram lazım PC için nerden bulabilirim yardım edecek var mı ? Fazla bütçem yok
Teqnap 80+ Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 66 Dahası Reaksiyon skoru 26 Konum New Jersey / United States İsim Orhan Elci 26 Mart 2020 #2 Erenbey03 yazmış: Selamün aleyküm evde yatan DDR2 ve DDR3 ram lazım PC için nerden bulabilirim yardım edecek var mı ? Fazla bütçem yok Devamı için tıklayın... Evde yatandan kastin ne anlamadim? DDR2 ve DDR3 RAM nerden mi bulabilirim... mi sorunuz?
Erenbey03 yazmış: Selamün aleyküm evde yatan DDR2 ve DDR3 ram lazım PC için nerden bulabilirim yardım edecek var mı ? Fazla bütçem yok Devamı için tıklayın... Evde yatandan kastin ne anlamadim? DDR2 ve DDR3 RAM nerden mi bulabilirim... mi sorunuz?
omer_hatay 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 139 Dahası Reaksiyon skoru 60 İsim Ömer Hatay 26 Mart 2020 #3 Mahalle bilgisayarcısı yada sahibinden.com a bakacaksın. İyi bir pazarlık ile belki uyguna düşürebilirsin. Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mahalle bilgisayarcısı yada sahibinden.com a bakacaksın. İyi bir pazarlık ile belki uyguna düşürebilirsin. Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi