Neler Yeni

Evdeki diğer insanlarla aynı anda kullanabileceğimiz bir internet

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Tatilden merahab vodafonle ilgili yaşadığım problemde alışma yapıyoruz dediler ben kontrat feshi istiyorum bende paraın 3 te 1 ini versem ne olur acaba eveklerle kullandığımda bana ping yapmayaca bir internet arıyorum istanbul üsküdarda yaşıyorum en ucuz öyle kullanabilecceğimiz internet kaç para olur

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Dostum ev internetinde sanırım sorun oldu, altyapı sorgulatıp diğer firmalarla görüşün biz ne önersekte altyapınıza bağlı bir durum. 50MB'den aşşağı düşmeyin ve 90TL'den fazla vermeyin.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,381
İsim
1
turknete gecebılırsın altyapım kotu oldugu halde cs de 40-50 pıng oynuyordum

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Cümleyi anlamak için çırpındım ve sonuçta anlamış değilim?
Özetleyebilecek birisi varmı?

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Arkadaş Vodafone ile anlaşmazlığa düşmüş sonra taahhüt süresi gelmeden iptal ettirmeye çalışıyor eğer yapabilirse bizden ev internet önerisi istiyor. Anladığım şey bu.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Dostum ev internetinde sanırım sorun oldu, altyapı sorgulatıp diğer firmalarla görüşün biz ne önersekte altyapınıza bağlı bir durum. 50MB'den aşşağı düşmeyin ve 90TL'den fazla vermeyin.

Hocam biz 100 TL falan veriyoruz internet hızımız 10 MBPS, altyapı yok, ne yapabiliriz?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam evdeki herkesin aynı anda kullanacağı ve benimde oyunda ping kanseri olmyacağım bir internet arıyorum istanbul üsküdarda yaşıyorum

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Taahhüt imzalandıysa hayvan gibi sömürüyorlar şimdiden geçmiş olsun 2022 yi bekliyorum.
Millenicom falan var tavsiye ediliyor diye biliyorum.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
Hocam biz 100 TL falan veriyoruz internet hızımız 10 MBPS, altyapı yok, ne yapabiliriz?
Altyapı olmadığı zaman işler değişiyor, Aksarayda oturan arkadaşlarım gerekirse 100'den fazla vereyim ama UP versinler diye ağlıyordu.
Altyapı çekilecek sözde ama HEDE 2023!

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
kablonet baktım arkadaşım kullanıyor tv sinema kanalları fln bizede uygundur dedik fiber yok bizde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taahhüt imzalandıysa hayvan gibi sömürüyorlar şimdiden geçmiş olsun 2022 yi bekliyorum.
Millenicom falan var tavsiye ediliyor diye biliyorum.
bizde 2021 sonu ama 14 dow 060 up almam gereken yerdde 3 dow 0.02 up alıyorum btkya başvuracağım şu anda tatildeyim

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
kablonet baktım arkadaşım kullanıyor tv sinema kanalları fln bizede uygundur dedik fiber yok bizde
Açıkcası Vodafone 50MB'lik tarifeden memnunum ama geçen internet ile sorun oldu 1 hafta teknik ekip yollayacağız dediler, gelmeyince gidip kendim kabloları kontrol edip sonra modemin sıkıntılı olduğunu anladığım an gidip modem alıp kurulumunu yaptım. Müşteri memnuniyeti yok ama 50MB'lik 6-7UP'u 70TL'ye aldığım içinde ses edemiyorum.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Altyapı olmadığı zaman işler değişiyor, Aksarayda oturan arkadaşlarım gerekirse 100'den fazla vereyim ama UP versinler diye ağlıyordu.
Altyapı çekilecek sözde ama HEDE 2023!
hocam istanbul merkezde oturuyorum birde kiralar pahalı yaşam pahalı bedeli altyapı yok

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Mesaj otomatik birleştirildi:

bizde 2021 sonu ama 14 dow 060 up almam gereken yerdde 3 dow 0.02 up alıyorum btkya başvuracağım şu anda tatildeyim
öyle bir hızda yavaşlama varsa direk iptal ettirebiliyorsun tamir falan kitliyorlar hız aşırtma falan yapıyorlar sen raporlarını tuttur biriktir btk ya başvur o raporlarla.

Top Bottom