Neler Yeni

Evdeki Prizlere bir şey Takılınca Bilgisayar Ekranı Anlık Gidip Geliyor.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
Şuan monitör almadığım için bilgisayarımı Vestel 3d adlı 60hz 1080p televizyonda kullanıyorum. Fakat bir sorun var evdeki herhangi bir prize bir şey takılınca ekran gidip geliyor anlık olarak. Örneğin salondaki prize telefon takılınca veya mutfakta kombi fişi takılınca anlık gidip geliyor. Kontrol amaçlı fişleri tak-çıkar yapıp denediğimde ara sıra oluyor. Bir kullanıcı daha yaşamış aynı şekilde bu olayı ve HDMI kablosunu değiştirince çözülmüş. Bende şuan kullandığım dahil 3 hdmı kablosu var. Şuan Kullandığım RUTTER marka 2.0V
IMG_20220918_013434.jpg
Diğerlerinden birini degiştirip deneyeceğim fakat diğer ikisi hdmı 1.4V oldugu için performansta bir eksisi olur mu ya da başka bir sorun acaba?
Yedekteki HDMI KABLOLAR
IMG_20220918_013536.jpg

IMG_20220918_013818.jpg

Birde ekranın anlık gidip gelmesi Başka bir nedenden dolayı da olabilir mı sizce?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Şuan monitör almadığım için bilgisayarımı Vestel 3d adlı 60hz 1080p televizyonda kullanıyorum. Fakat bir sorun var evdeki herhangi bir prize bir şey takılınca ekran gidip geliyor anlık olarak. Örneğin salondaki prize telefon takılınca veya mutfakta kombi fişi takılınca anlık gidip geliyor. Kontrol amaçlı fişleri tak-çıkar yapıp denediğimde ara sıra oluyor. Bir kullanıcı daha yaşamış aynı şekilde bu olayı ve HDMI kablosunu değiştirince çözülmüş. Bende şuan kullandığım dahil 3 hdmı kablosu var. Şuan Kullandığım RUTTER marka 2.0V Alıntıyı görüntüle Diğerlerinden birini degiştirip deneyeceğim fakat diğer ikisi hdmı 1.4V oldugu için performansta bir eksisi olur mu ya da başka bir sorun acaba?
Yedekteki HDMI KABLOLAR
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Birde ekranın anlık gidip gelmesi Başka bir nedenden dolayı da olabilir mı sizce?
tesisatla ilgili olabilir mi acaba

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benzer bir durum yaşamıştım. Işıkları açınca veya prize bir şey takınca bilgisayar kendi kendine açılıyordu. Elektrikçi çağırdım voltaj yetmediği için dengesizlik var gibi bir şey demişti. Küçük bir işlem yaptı sigortada ondan sonra düzeldi. Bı elektrikçi çağırmanda fayda var.

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzer bir durum yaşamıştım. Işıkları açınca veya prize bir şey takınca bilgisayar kendi kendine açılıyordu. Elektrikçi çağırdım voltaj yetmediği için dengesizlik var gibi bir şey demişti. Küçük bir işlem yaptı sigortada ondan sonra düzeldi. Bı elektrikçi çağırmanda fayda var.
Kabloyu değiştiriyorum. Eğer devam ederse cagiracagim

Canxz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
değiştirdim suanlık bişeyy yok fakat hdmı girişine kabloyu değdirince akım parcacıkları oluyor iki hdmı girisinde de var bu olay ekran kartı hdmı girişi ve anakart hdmı giriş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,147
Üyeler
159,580
Son üye
suleyman cakir 121212
Top Bottom