Neler Yeni

Eve arıza için turktelekom ekibi çağırmak ücretli mi?

Ahmet09

80+ Bronze
Bir kaç gündür internet sıkıntılı (kopuyor, yavaş vs.). Kendim halletmeyi denedim, yapamadım. Bu yüzden eve turktelekom ekibi çağırmayı düşünüyorum. Benden kaynaklı bir sorun olduğu için ekstra ücret çıkarırlar mı? (TT kullanıyorum)

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,152
İsim
Emre siyah
çıkarıyolar

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,152
İsim
Emre siyah
Sadece kendilerinin yaptığı bağlantıyı söküp yak1 bağlamıştım. Sorun olur mu yine de
mevzu senin yaptığın değil her türlü ekstra para alıyolar artık ben öyle biliyorum

crabman

80+
ben (Türk Telekomluyum) internetim yavaşladığında müşteri hizmetlerine bağlanıp sorunumu iletiyordum arıza kaydı oluşturulduktan sonra Türk Telekom aracı geliyordu sokağın internet kutusunda bir kaç kabloya elleşip gidiyordu. Ücret falan alınmıyordu. Ama sorun direkt evinizdeki kablolarda ise bilemem.

Ahmet09

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben (Türk Telekomluyum) internetim yavaşladığında müşteri hizmetlerine bağlanıp sorunumu iletiyordum arıza kaydı oluşturulduktan sonra Türk Telekom aracı geliyordu sokağın internet kutusunda bir kaç kabloya elleşip gidiyordu. Ücret falan alınmıyordu. Ama sorun direkt evinizdeki kablolarda ise bilemem.
Sorun evde. Apartmandan daireye gelen cat6nın dsl kablosuna baglanma yerinde

Top Bottom