Neler Yeni

Eve nasıl ADSL çektiririm?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Daha önce başaranlar varsa taktik falan verebilir mi? Camdan bakınca rahatlıkla gözüken binalarda (yaklaşık 200 metre uzaklıkta) ADSL var ama onlarca başvuruya rağmen çekmiyorlar. Çevrede altyapı isteyen birkaç kişi daha var onları da dinlemiyorlar. Ne yaparsak çekmelerini sağlarız?

oguz13

80+ Bronze
Hayatımda ADSL isteyen ilk defa gördüm. Heralde o bölgede hiç internet altyapınız yok. Çevrede birkaç kişi istemesi olmuyor.
Sizin oturduğunuz sokak veya binadaki herkesin hemen hemen istemesi lazım.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatımda ADSL isteyen ilk defa gördüm. Heralde o bölgede hiç internet altyapınız yok. Çevrede birkaç kişi istemesi olmuyor.
Sizin oturduğunuz sokak veya binadaki herkesin hemen hemen istemesi lazım.
Bölge köy. Köy merkezinde VDSL var ama biz biraz kenarda kaldığımız için çekmiyorlar. Çevrede bizim gibi 4-5 bina var birkaçı hariç hepsi istiyor.

oguz13

80+ Bronze
Bölge köy. Köy merkezinde VDSL var ama biz biraz kenarda kaldığımız için çekmiyorlar. Çevrede bizim gibi 4-5 bina var birkaçı hariç hepsi istiyor.
Tüm bina istiyorsa topluca dilekçe yollarsanız çekerler. Hatta zorlasanız vdsl bile çekebilirler ama zor.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm bina istiyorsa topluca dilekçe yollarsanız çekerler. Hatta zorlasanız vdsl bile çekebilirler ama zor.
VDSL olsa çok iyi olur da ADSL ye bile razıyım. Hiçbir şey çekmiyorlar. Şu hızda sürünüyoz...
20230721_001122.jpg

400 metre ötede falan da Fiber var hatta, hiçbirini çekme zahmetine girmiyorlar...

etnetalw

80+ Bronze
Daha önce başaranlar varsa taktik falan verebilir mi? Camdan bakınca rahatlıkla gözüken binalarda (yaklaşık 200 metre uzaklıkta) ADSL var ama onlarca başvuruya rağmen çekmiyorlar. Çevrede altyapı isteyen birkaç kişi daha var onları da dinlemiyorlar. Ne yaparsak çekmelerini sağlarız?
metro işi ne oldu hocam. Vdsl-fiber ister sen adsl demektesin hocam

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
Eger koyde yasayan biriysen madem 400 metrede fiber var fiber icin bir ozel proje talep et. Sanirim 10 bine hallederler

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
hocam ben de köydeyim 40 yıllık bir adsl altyapıs var 4 hzı alabiliyorum..imza topladım genel müdürlüğe gittim vdsl veya daha yakına saha dolabı için malesef çözüm alamadım.santlral ile aramda 2km var..

400mt uzakta vdsl var ise orada ki bir tanıdığa rica et.adresi orayı göster aboneliği açtır.oradan kendine güçlü bir wifi verici ile interneti ver güzel bir alıcıyla al kullan...

veya 400 tl civarı bir fiyata ttnet magnete üye ol benim gibi 12mb hız sınırsız kota olarak kullan...

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam ben de köydeyim 40 yıllık bir adsl altyapıs var 4 hzı alabiliyorum..imza topladım genel müdürlüğe gittim vdsl veya daha yakına saha dolabı için malesef çözüm alamadım.santlral ile aramda 2km var..

400mt uzakta vdsl var ise orada ki bir tanıdığa rica et.adresi orayı göster aboneliği açtır.oradan kendine güçlü bir wifi verici ile interneti ver güzel bir alıcıyla al kullan...

veya 400 TL civarı bir fiyata ttnet magnete üye ol benim gibi 12mb hız sınırsız kota olarak kullan...
Çok tenha bir yerde değiliz gözle rahat görebildiğim yerlerde Fiber altyapılı siteler var. Köyün de çoğunda VDSL var. Saha dolabına 550 metre, en yakın VDSL olan eve 150 metre mesafem var.

Şuan zaten 4.5G den hizmet alıyorum 10Mbps 1TB kota olarak anlaşmamız var ama internet gerçekten çok kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,195
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16
Top Bottom