Neler Yeni

Yardım Eve Türknet bağlatmak istiyorum kaliteli bir modem önerisi lazım

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar vdsl modem oneririmisiniz adres sorgulama yaptığımda 80 download 8 de upload veriyor bu hızları düşmeden kullanabileceğim kaliteli bir modem önerisi istiyorum f/p olursa sevinirim çok yüksek bir bütçe çıkaramam şuan elimden ürün cikarirsam anca

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Ömer Aslan
Davet kodu verebilirim isterseniz

Lowe

80+ Bronze
modem zamanında 550 tl ye almıştım kaliteli ve güzel bi modem buna da göz atabilirsin elinden ürün çıkarırsan
1656027680937.png

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
misfit
2 ay önce İncehesap üzerinden almıştım. Hiç bir sorun yaşamadım, ayrıca arayüzü ve çekim gücü fiyatına göre gerçekten çok iyi. Şu an ki fiyatı 630 civarlarında.
IMG_20220624_024901.jpg

Son düzenleme:

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emirhan Kayabaş
Arkadaşlar vdsl modem oneririmisiniz adres sorgulama yaptığımda 80 download 8 de upload veriyor bu hızları düşmeden kullanabileceğim kaliteli bir modem önerisi istiyorum f/p olursa sevinirim çok yüksek bir bütçe çıkaramam şuan elimden ürün cikarirsam anca
Bende kendi altyapısı olduğu için modemi ücretsiz verdiler lakin, verdikleri modemde güzel gibi. VMG3625T50B model modem verdiler. Kötü performans vermiyor gibi.

Can...

80+ Platinum
Bende kendi altyapısı olduğu için modemi ücretsiz verdiler lakin, verdikleri modemde güzel gibi. VMG3625T50B model modem verdiler. Kötü performans vermiyor gibi.
Firma modemlerinden yüzüm gulmedi pek fazla o yüzden de düzgün bişey almak istiyorum

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Firma modemlerinden yüzüm gulmedi pek fazla o yüzden de düzgün bişey almak istiyorum

Türknet kullanıyorum. Türknet veriyor gibi gözükse de aslında modemi TTNET veriyor. Bağlantıyı da zaten TTNET çalışanları oluşturuyor. Fiber için bana gelen modem ZTE, çift kanal desteği olan gayet kaliteli bir model. Turknet kullandığım sürece bedavadan faydalanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok. Bence para vermeye değmez. Önce dene, beğenmezsen bütçeni zorlar alırsın.

Can...

80+ Platinum
Türknet kullanıyorum. Türknet veriyor gibi gözükse de aslında modemi TTNET veriyor. Bağlantıyı da zaten TTNET çalışanları oluşturuyor. Fiber için bana gelen modem ZTE, çift kanal desteği olan gayet kaliteli bir model. Turknet kullandığım sürece bedavadan faydalanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok. Bence para vermeye değmez. Önce dene, beğenmezsen bütçeni zorlar alırsın.
Öyle yapalım o zaman peki Vodafone daki gibi modem parası ödüyormuyum öyleyse hiç gerek yok

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Öyle yapalım o zaman peki Vodafone daki gibi modem parası ödüyormuyum öyleyse hiç gerek yok

Hayır, ödemiyorum. Lakin şöyle. Turknet’e başvurmadan önce siteye girip, altyapı sorgulaması falan yapmadan tam önce bazen size banner şeklinde bir reklam sunuyor ve burda kod falan verebiliyorlar. O kod ile aktivasyon ücretini bile ödememiştim ben.

Veya hız testi yaptıktan sonra “müjde fiber bölgesindesiniz. Normalde 650 tl değerindeki fiber modemimiz vs vs kullanım süresi boyunca size hediye” gibi koyu puntolu yazılar çıkıyor.

Başvura yaparken zaten modemin ücretsiz sağlanacağı falan hep seçilmiş oluyor. Orda görürsünüz.

Ben ödemiyorum açıkcası. Internet fiyatım 139.90 sadece onu ödüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,756
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom