Neler Yeni

Everest SC-HD03 alınırı fiyatı da uygun

Bergee

80+ Silver
https://www.incehesap.com/everest-sc-hd03-1080-piksel-fullhd-webcam-fiyati-47178/

canlı dersler için alıyorum ama yayın yapmak istiyorum sizce uygunmu
Alınır hocam fiyatına göre çok iyi canlı dersler içinde alabilirsiniz yayın için de öyle gidip logitech c270 alıp kazıklanmaya değmez şahsen kendim kullandım leş bir kameraydı logitech c270. Bu çok çok iyi bir kamera fiyatına göre her türlü amaç için alıp kullanılabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
haktan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alınır hocam fiyatına göre çok iyi canlı dersler içinde alabilirsiniz yayın için de öyle gidip logitech c270 alıp kazıklanmaya değmez şahsen kendim kullandım leş bir kameraydı logitech c270. Bu çok çok iyi bir kamera fiyatına göre her türlü amaç için alıp kullanılabilir.
sağolun cevap için teşekürler

Bergee

80+ Silver
Rica ederim hocam youtube'ta incelemeleride bulunuyor. Bu arada mikrofonu kötü onun için bir şey diyemem ama kamera olarak gayet yeterli :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
haktan
Rica ederim hocam youtube'ta incelemeleride bulunuyor. Bu arada mikrofonu kötü onun için bir şey diyemem ama kamera olarak gayet yeterli :)
mikrofon olarak kulaklık mikrofonu kulanayı düşünüyorum yayın içinde bütçeme göre bakıcam kendim bulamasamda forum yazarım bir konuda gine görüşmek üzere sağlıcakla kalın

Bergee

80+ Silver
mikrofon olarak kulaklık mikrofonu kulanayı düşünüyorum yayın içinde bütçeme göre bakıcam kendim bulamasamda forum yazarım bir konuda gine görüşmek üzere sağlıcakla kalın
Kulaklık nedir? marka model olarak yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
haktan
Kulaklık nedir? marka model olarak yani.
şuan almadım zaten yeni pc topluyorum ekipmanlarıda ona göre diziyorum ama çoğu ihtimal şu ikisinden bitanesini alcam

https://www.incehesap.com/james-donkey-008-7-1-siyah-kulaklik-fiyati-43725/

SİZCE HANGİSİ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır hocam fiyatına göre çok iyi canlı dersler içinde alabilirsiniz yayın için de öyle gidip logitech c270 alıp kazıklanmaya değmez şahsen kendim kullandım leş bir kameraydı logitech c270. Bu çok çok iyi bir kamera fiyatına göre her türlü amaç için alıp kullanıl
KANKA SEN BNİM ŞANSIMI AÇTIN AZ ÖNCE BABAM GELDİ BİZİM İNŞAAT HALİNDE Bİ EVİMİZ VARDI BABAM O EVİ STAMIŞ

BENİM PC BÜTÇEMİ 11BİN TL ARTIRDI SAĞOL

Son düzenleme:

Bergee

80+ Silver
şuan almadım zaten yeni PC topluyorum ekipmanlarıda ona göre diziyorum ama çoğu ihtimal şu ikisinden bitanesini alcam

SİZCE HANGİSİ
Rampage'in arada bir mik kesme problemi vardı diye biliyorum kablosuz olduğundan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Ama James Donkey'de güzel kulaklık karar size kalmış ben olsam James Donkey alırdım kablosuz alacaksam steelseries alırdım kesinlikle.

şuan almadım zaten yeni PC topluyorum ekipmanlarıda ona göre diziyorum ama çoğu ihtimal şu ikisinden bitanesini alcam

SİZCE HANGİSİ

KANKA SEN BNİM ŞANSIMI AÇTIN AZ ÖNCE BABAM GELDİ BİZİM İNŞAAT HALİNDE Bİ EVİMİZ VARDI BABAM O EVİ STAMIŞ

BENİM PC BÜTÇEMİ 11BİN TL ARTIRDI SAĞOL
Hahaha hayrını gör kardeşim :D O zaman steelseries kulaklığın hayırlı olsun :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
haktan
Rampage'in arada bir mik kesme problemi vardı diye biliyorum kablosuz olduğundan kaynaklanıyordur diye düşünüyorum. Ama James Donkey'de güzel kulaklık karar size kalmış ben olsam James Donkey alırdım kablosuz alacaksam steelseries alırdım kesinlikle.

Hahaha hayrını gör kardeşim :D O zaman steelseries kulaklığın hayırlı olsun :D
SAĞOL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,845
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖