GTX Titan modeli..GTX kaç ?
6.000 bandından yukarı çıkmaz çünkü pek yeni bir kart modeli değil. 7.000 bir tık fazla.Elimde gtx titan black var ensa bilgisayarda vram değişimi oldu 2 tane vrami bozulmulmuş. Daha yeni sizce ne kadar eder satmalımıyım veya kullanmalımıyım satsam yeni alamam gibi duruyır bu piyasada ben 7 k fiyat yazdım ama
İlk defa duyuyorumGTX Titan modeli..
6.000 bandından yukarı çıkmaz çünkü pek yeni bir kart modeli değil. 7.000 bir tık fazla.
Aslında güçlü bir model ama mimarisi gereği çok ısınan ve biraz yaşlı bir model. Eskinin RTX'i gibi düşün Titan modellerini.İlk defa duyuyorum
Yerine alabilecegin bir şey yok pek satarsan 1650 süper. 1660 alırsın anca
Yada rx 5500 xt
Şimdi baktım , rdr2 de medium 1080p 30/40 FPS alıyor.Aslında güçlü bir model ama mimarisi gereği çok ısınan ve biraz yaşlı bir model. Eskinin RTX'i gibi düşün Titan modellerini.
Titan'ın zirvesi olan Titan RTX olsa baya büyük paralara satabilirdi aslında ama bu Titan serisinin giriş seviye ürünü.Şimdi baktım , rdr2 de medium 1080p 30/40 FPS alıyor.
Benim GTX 1650 70 alıyor ortalama. Orta yüksek karışık. 1080p
Miningde baya kötü bir kart. Tamir gördüğünü de düşünürsek maks 4000TL derim ben.Gtx Titan çok eski ve artık güçlü de denmeyecek bir kart, 1060 6GB'den güçsüz fiyat olarak 4.5K'ya konulabilir. Mining hashrate'i yüksekse fiyat değişebilir.
Açıklamayı okumamıştım direk başlığa bakarak yazdım vram değişimi de olmuş 3.5 maks 4k eder dediğin gibi.Miningde baya kötü bir kart. Tamir gördüğünü de düşünürsek maks 4000TL derim ben.
Çok sıcak bu kart tamir oldu daha gelmedi test istedim 81 derece furmarkta 15 dk açık kalmışTitan'ın zirvesi olan Titan RTX olsa baya büyük paralara satabilirdi aslında ama bu Titan serisinin giriş seviye ürünü.
Aynen test istedim 81 dereceAslında güçlü bir model ama mimarisi gereği çok ısınan ve biraz yaşlı bir model. Eskinin RTX'i gibi düşün Titan modellerini.
Mining yemez heralde ısı fazla benim işimi görür ya gta v forza horizon 4 falan oynuyorum ztn kasanın hava akışı iyi değil fan varda foss düzgün bişeyler yaparım veya 4 5k fiyat yazarımGtx Titan çok eski ve artık güçlü de denmeyecek bir kart, 1060 6GB'den güçsüz fiyat olarak 4.5K'ya konulabilir. Mining hashrate'i yüksekse fiyat değişebilir.