Neler Yeni

Yardım Evime İnternet bağlatamıyorum

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
Poyraznet birden kapanınca açıkta kaldım. 3 ay olmadığı için geçeli poyraznete anlaşmalı olduğu Atlantisnet'e de direk geçiş yapamadım mecbur iptal ettirmek zorunda kaldım poyrazneti dolayısıyla portumu kaybettim. Sonra hemen ertesi gün 26 Eylül'de Atlantisnet'e telefon üzerinden yeni abonelik oluşturdum sadece TT ekiplerinin adrese gelip port açması kaldı 7 ila 11 gün içinde geleceklerini söylemişti telefondaki kişi 11 gün geçti gelen olmadı sonra aradığımda başka bir firmada başvurum gözüküyormuş bulunduğum adrese o yüzden gelemiyor dediler TT ekipleri yani kayıt oluşturduktan iptal mi ne oluyormuş. Dedim ben başvuru falan yapmadım başka yere yani e-devletten de onay vermedim zaten atlantisnetten başka yere. Diğer abonelik durumlarına da baktım hepsi pasif gözüküyor sadece Vodafone netteki pasif aboneliğime ait 90 TL çıktı o kadar başka yerde aboneliğim gözükmüyor zaten. Diyorlar nereye yaptıysanız iptal ettirmeniz lazım ama ben de bilmiyorum ki nereye yaptırdım yani 20 gündür internet yok evde inanılmaz yani. Atlantinete de anlaşmalı olduğu için aktivasyon ücreti almıyor ondan geçtim 3 ay doldu mu adam akıllı bir firmaya geçicem comnet'e 1 senelik yaptırmayı düşünüyorum

hamzaersoy

80+ Bronze
başka bi iss arayıp durumu kontrol etmelerini isteyebilirsin. gerçekten bir yere aktif başvurun bulunuyor mu yoksa atlantisnetsel bir problem mi var diye

MeReKGs67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kerem Özbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
başka bi iss arayıp durumu kontrol etmelerini isteyebilirsin. gerçekten bir yere aktif başvurun bulunuyor mu yoksa atlantisnetsel bir problem mi var diye
Edevletten baktığımda hiçbir iss de onay verilmiş veya onay bekleyen iss gözükmüyor ama mesela şoknet diye iss var normalde. Ama edevlet btk da gözükmüyor acaba öyle bir yerde mi var başvurum

Top Bottom