Neler Yeni

Evime Türk Telekom fiber geldi !

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bizim sokağa ve yan sokakta 1 binaya koymuslar bizim binaya nasıl çektiririm?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Nasıl bakıyorsun etraftaki internet hızlarını
ust sokaktakı ev adreslerını gırerek hatta dırek tt musterı hızmetlerıne sordum oda evet var üst sokakta dedi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim dilekçe felan mı verdin evimin yanındaki eve fiber geldi benim sokak farklı sokak diye vermediler :) Yan mahalleyi de daha aktif etmediler
mahalleden toplu dılekce ıle olur dedı tt musterı hzımetlerı

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
ust sokaktakı ev adreslerını gırerek hatta dırek tt musterı hızmetlerıne sordum oda evet var üst sokakta dedi :)

mahalleden toplu dılekce ıle olur dedı tt musterı hzımetlerı
Olmuyor valla yanımdaki binaya vermişler bana vermiyorlar farklı sokak felan diyip geçtiler imza toplamadım tabi onuda deneyecem ama binada 4 5 kişi var kullanan uğraşmazlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aytuğ Özkaya
600 TL ama 100 mbps ben millenicoma geçicem 1 haftaya 1000 mbps 500 tl falandı galiba

Arkadaşlar maksimum 100 mbps alırım diye gösteriyor turknet neden ?
Çünkü türknet tt altaypısıyla fiber kullanan kişilere maksimum 100down20up veriyor. 1gbit sadece kendi alt yapısına veriyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Olmuyor valla yanımdaki binaya vermişler bana vermiyorlar farklı sokak felan diyip geçtiler imza toplamadım tabi onuda deneyecem ama binada 4 5 kişi var kullanan uğraşmazlar
tek bina için çok zor demişti müşteri hizmetleri uğraştığınıza değmez dedi
yanıınızdaki bina farklı sokakta olarak geçiyorsa ve o sokakta fiber varsa vermeleri gayet normal zaten , mesela yanınızdaki bninanın giriş kapısı sizin sokağamı bakıyor diğer sokağamı

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ali
yanıınızdaki bina farklı sokakta olarak geçiyorsa ve o sokakta fiber varsa vermeleri gayet normal zaten , mesela yanınızdaki bninanın giriş kapısı sizin sokağamı bakıyor diğer sokağamı
Ben müstakil eve getirttim vip falan dediler bize

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz
Durum şöyle bizim mahallede sokak fiber dönüşüme girdi belli bir sokak boyunca tüm binalara fiber kablo cektiler. Hemen yan binamız bir cephesi o sokak üzerinde ama bina adresi bizim sokak yani no 8 bizim bina no 9 o fiber verilen bina. Aramızda 2 metre mesafe var kapı girişleri arası. Ama binanın bir cephesi evet fiber dönüşüme giren sokak üzerinde fakat resmi adresi bizim sokak da. BEnde diyorum lan zaten yanıma kadar geldiniz bizim bina yada verin yok sokak farklı sokak diyor lavuk

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emirhan Official
bizim sokağada turuncu bir kablo döşediler umarım fiberdir

Palo DAYI 👑

80+ Gold

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
mehmet ali oğuz

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ali
Gardaşım bana da taktik ver dilekçe örnegi at 2m yan binamda var bende yok farklı sokagız diye d:D
Reis biz 3 yıl bekledik yalvardık resmen adamlar 1000 mbps çekti bende bilmiyom

Top Bottom