Neler Yeni

Evime Türk Telekom fiber geldi !

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,013
İsim
.
ilginç sadece sizin binada olması
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla bende 16 dan 50ye yeni geçtim 100gb oynu bir haftada indirirken 3-5 saate indiriyorum
arkadaş abartıyor kral ben kullanıyorum 5-10mb indiriyor saniyede saatte 30gb indiriyor gta 5 120gb 4 saatte indirdi daha ne olsun

Reis biz 3 yıl bekledik yalvardık resmen adamlar 1000 mbps çekti bende bilmiyom
Ev sizinmi kral

Palo DAYI 👑

80+ Gold
arkadaş abartıyor kral ben kullanıyorum 5-10mb indiriyor saniyede saatte 30gb indiriyor gta 5 120gb 4 saatte indirdi daha ne olsun

Ev sizinmi kral
aynn öyle hayat varmış dedim geçtiğim gibi , birde benim altyapı 74 mbps destekliyor ama 75 'lik paket yok bende 100'lük alım ozaman dedim onlarda öyle yaparsam sürekli kopmalar olur deyip tavsiye etmediler böyle bişley varmı acaba ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,013
İsim
.
aynn öyle hayat varmış dedim geçtiğim gibi , birde benim altyapı 74 mbps destekliyor ama 75 'lik paket yok bende 100'lük alım ozaman dedim onlarda öyle yaparsam sürekli kopmalar olur deyip tavsiye etmediler böyle bişley varmı acaba ?
Doğru benim altyapı 100 en fazla gördüğüm 82-85 üstü gelmiyor zaten

Palo DAYI 👑

80+ Gold

BeKo'O

80+ Silver
Şu dilekçe olayına birinin açıklık getirmesi gerekiyor. Bizim mahallede de bulunduğum sokağın hemen çapraz sokağında yeni yapılan bir bina mevcut ve o binaya istek üzerine fiber çekilmiş bina yapıldığı vakit. O binanın karşısında, 2 bina yanında ve o binanın da karşısında toplam 3 hanede oturan 3 arkadaşım oturuyor. Onların çaprazındaki sokakta da ben ve benim 2 binam yanımda bir arkadaşım daha oturuyor yani toplam 5 hane/arkadaş olarak fibere yaklaşık 100 metre çapında uzaklıkta oturan vatandaşlar olarak biz de fiber talep ediyoruz. En hızlı ne yapmamız lazım nereye müracat etmemiz lazım? Muhtar falan diye duymuştuk biyerlerden ama bilmiyorum. Daha fazla haneden talep toplama şansımız da var bu arada.

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ali

Ev sizinmi kral
evet

Şu dilekçe olayına birinin açıklık getirmesi gerekiyor. Bizim mahallede de bulunduğum sokağın hemen çapraz sokağında yeni yapılan bir bina mevcut ve o binaya istek üzerine fiber çekilmiş bina yapıldığı vakit. O binanın karşısında, 2 bina yanında ve o binanın da karşısında toplam 3 hanede oturan 3 arkadaşım oturuyor. Onların çaprazındaki sokakta da ben ve benim 2 binam yanımda bir arkadaşım daha oturuyor yani toplam 5 hane/arkadaş olarak fibere yaklaşık 100 metre çapında uzaklıkta oturan vatandaşlar olarak biz de fiber talep ediyoruz. En hızlı ne yapmamız lazım nereye müracat etmemiz lazım? Muhtar falan diye duymuştuk biyerlerden ama bilmiyorum. Daha fazla haneden talep toplama şansımız da var bu arada.
Valla hocam ben hep darladım hep darladım getirdiler Kutuyu takmak için 3 tane ön başvuru istediler onu da yaptık

ben suan kablo ve wifi 5ghz ile 43 - 46 rahat gürüyorum uplod 5 -6 arası veriyor şuanlık iyi bence
Ben kablosuz 100 mbps kullanıyorum 85 ve 30 upload alıyorum

BeKo'O

80+ Silver
Valla hocam ben hep darladım hep darladım getirdiler Kutuyu takmak için 3 tane ön başvuru istediler onu da yaptık
Nereyi darlıyoruz hocam ne demek lazım? Ben Türk telekom kullanıcısıyım diğer arkadaşlarım genel olarak millenicom. Bir de o bina yeni olduğu için öyle bir avantajı var bizim binalar çoğunlukla eski tip binalar eski binalara da çekmek istemiyor gözlemlediğim kadarıyla internet sağlayıcıları

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ali
Nereyi darlıyoruz hocam ne demek lazım? Ben Türk telekom kullanıcısıyım diğer arkadaşlarım genel olarak millenicom. Bir de o bina yeni olduğu için öyle bir avantajı var bizim binalar çoğunlukla eski tip binalar eski binalara da çekmek istemiyor gözlemlediğim kadarıyla internet sağlayıcıları
Bildiğin müdürlüğe falan gidiyorduk hep birde oradan konuşuyorduk

Beyler 1000 mbps için hangi ISS önerirsiniz ? TTkom'da kalmak istemiyoruz. Millenicom iyi midir ?

orak98

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
nayifork
Durum şöyle bizim mahallede sokak fiber dönüşüme girdi belli bir sokak boyunca tüm binalara fiber kablo cektiler. Hemen yan binamız bir cephesi o sokak üzerinde ama bina adresi bizim sokak yani no 8 bizim bina no 9 o fiber verilen bina. Aramızda 2 metre mesafe var kapı girişleri arası. Ama binanın bir cephesi evet fiber dönüşüme giren sokak üzerinde fakat resmi adresi bizim sokak da. BEnde diyorum lan zaten yanıma kadar geldiniz bizim bina yada verin yok sokak farklı sokak diyor lavuk
Baktım bizim 29b ye fiber vermiş bana no 15 hipernet yazıyor değişik benimkide 😂

DeviLJoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Onur
600 TL ama 100 mbps ben millenicoma geçicem 1 haftaya 1000 mbps 500 tl falandı galiba

Arkadaşlar maksimum 100 mbps alırım diye gösteriyor turknet neden ?
Pahalı hala yazıktır ayıptır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,845
Üyeler
161,761
Son üye
Skerty
Top Bottom