Neler Yeni

EYT YAŞ SINIRI KALKTI !!

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Evet EYT DÜZENLEMESİ GELDİ DÜZENLEME BU ŞEKİLDE

EYT ŞARTLARI BELLİ OLDU

İşte emeklilikte yaşa takılanlar için yapılacak EYT düzenlemesinde 5 madde

- 8 Eylül 1999 öncesi şartları sağlayanlar emekli olacak
- EYT yaş sınırı yok
- 2 milyon 250 bin kişi emekli olacak
- SSK, BAĞ-KUR, EMEKLİ SANDIĞI AYRIMI OLMAYACAK
- EMEKLİ OLUP ÇALIŞANLAR İÇİN PRİM TEŞVİKİ VERİLECEK

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
ne zaman emekli olabiliyoruz yani şartları karşılıyorum. yaş sınırı yoksa şuan emekli olabiliyor muyum

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Aga yeni konu açmak istemedim de aklıma bir soru takıldı. Şimdi 99 8 Eylül öncesi giriş yapan adam. Örneğin 18 yaşında 98 Aralık'ta giriş yapmış. 23 Aralık'ta 25 yılı doluyor 25 yılı dolan zaten 5000 günü de dolduruyor. Bu adam 43 yaşında emekli olabiliyor mu olamıyor mu? Konuya çok hakim değilim.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Aga yeni konu açmak istemedim de aklıma bir soru takıldı. Şimdi 99 8 Eylül öncesi giriş yapan adam. Örneğin 18 yaşında 98 Aralık'ta giriş yapmış. 23 Aralık'ta 25 yılı doluyor 25 yılı dolan zaten 5000 günü de dolduruyor. Bu adam 43 yaşında emekli olabiliyor mu olamıyor mu? Konuya çok hakim değilim.
5000 prim günü ayrı 25 yıl sigortalılık ayrı. Hem 5000 günü doldurduysa hem de 25 yıl sigortalı çalıştıysa olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 OCAKDA YÜRÜRLÜĞE GİRİYORMUŞ DOSTUM
Şubat - Mart gibi anca parasını almaya başlarlar.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
5000 prim günü ayrı 25 yıl sigortalılık ayrı. Hem 5000 günü doldurduysa hem de 25 yıl sigortalı çalıştıysa olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şubat - Mart gibi anca parasını almaya başlarlar.
Yapmışken herkesi emekli yapsınlar. Böyle saçmalık mı olur 🤣! Bugün 40 yaşında insanlar emekli olur yarın özel sektörde çalışmaya devam eder. Beleş emeklilik dkdkdkdllele.

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
ne zaman emekli olabiliyoruz yani şartları karşılıyorum. yaş sınırı yoksa şuan emekli olabiliyor muyum
Evet EYT DÜZENLEMESİ GELDİ DÜZENLEME BU ŞEKİLDE

EYT ŞARTLARI BELLİ OLDU

İşte emeklilikte yaşa takılanlar için yapılacak EYT düzenlemesinde 5 madde

- 8 Eylül 1999 öncesi şartları sağlayanlar emekli olacak
- EYT yaş sınırı yok
- 2 milyon 250 bin kişi emekli olacak
- SSK, BAĞ-KUR, EMEKLİ SANDIĞI AYRIMI OLMAYACAK
- EMEKLİ OLUP ÇALIŞANLAR İÇİN PRİM TEŞVİKİ VERİLECEK
Peder için araştırıyorum da askerlik başlangıç ve bitiş tarihi bulmam lazım. Başvuru yaparken onu istiyor. Askerlik durum belgesini buldum e devletten fakat üstünde başlangıç ve bitiş tarihi yazmıyor. Nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz?

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Peder için araştırıyorum da askerlik başlangıç ve bitiş tarihi bulmam lazım. Başvuru yaparken onu istiyor. Askerlik durum belgesini buldum e devletten fakat üstünde başlangıç ve bitiş tarihi yazmıyor. Nasıl bulabilirim yardımcı olurmusunuz?
E devlete giriş bile zor yapılıyorken o aşamaya nasıl geldiniz ?

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sürekli sayfa yeniliedim uğraştım girdim knk fakat istediğim sonuca ulaşamadım. Başlangıc ve bitiş tarihi yazmıyor
Kimlik numaranız ve e-devlet şifrenizle sayfaya giriş yapabilirsiniz. e devlet hizmetler bölümünden “Milli Savunma Bakanlığı”nı seçin. Milli Savunma Bakanlığı'nın sunduğu hizmetler arasından “Askerlik Durumu Sorgulama” başlığını seçip durumunuzu öğrenebilirsiniz.

Bu kısımdan ulaşamıyor musunuz ?

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Kimlik numaranız ve e-devlet şifrenizle sayfaya giriş yapabilirsiniz. e devlet hizmetler bölümünden “Milli Savunma Bakanlığı”nı seçin. Milli Savunma Bakanlığı'nın sunduğu hizmetler arasından “Askerlik Durumu Sorgulama” başlığını seçip durumunuzu öğrenebilirsiniz.

Bu kısımdan ulaşamıyor musunuz ?
O durum belgesine ulaştım fakat üstünde başlangıç ve bitiş tarihi yazmıyor. Sadece babamın tcsi doğum yeri ana baba ismi ve AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜ, ASKERLİK HİZMETİNİ YERİNE GETİRMİŞTİR. Yazıyor fakat başlangıç ve bitiş tarihi yazmıyor. askerlik borçlanma başvurusu yaparken başlangıç ve bitiş tarihi istiyor.

Top Bottom