Lamperouge
80+
Dahası
- Bütçe
- 1000
Bütçem 1000 lira. Fotoğrafda olan kulaklıklardan birini almayı düşünüyorum, sizin tavsiyeniz nedir ?
Logitech G pro x daha iyi hem blue voice mikrofonu hemde yazılımı var ve dışarıda kullanılabilen bir kulaklıkCloud Alpha S.
b450 tomahawk max.Bende bugün alacağım.Eğer anakartın üzerindeki ses yongası iyiyse Hyper X Alpha 678 TL'ye en makulu duruyor.Anakartın ne ?
Logitech G pro xBütçem 1000 lira. Fotoğrafda olan kulaklıklardan birini almayı düşünüyorum, sizin tavsiyeniz nedir ?
Alıntıyı görüntüle
Tabii 1K'ya G Pro X bulursanız bana da haber verin. En ucuz 1145TL var.Logitech G pro x daha iyi hem blue voice mikrofonu hemde yazılımı var ve dışarıda kullanılabilen bir kulaklık
Blackshark ve Alpha serisi kulaklıklarının tam modelini atarmısınız ?
150tl eklenir, sıkıntı değil.Tabii 1K'ya G Pro X bulursanız bana da haber verin. En ucuz 1145TL var.
Esneyebilirse G Pro X al geç.Blackshark V2 + USB Mic Enhancer : Razer: Amazon.com.tr: Elektronik
Blackshark V2 + USB Mic Enhancer : Razer: Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blackout HX-HSCAS-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HyperX Cloud Alpha S Gaming Kulaklık Blackout HX-HSCAS-BK/WW : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Red HX-HSCA-RD/AM : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Red HX-HSCA-RD/AM : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
150tl eklenir, sıkıntı değil.