Neler Yeni

Yardım F/P Akıllı Ampul Arıyorum

JolTuna

80+
Merhabalar odam için akıllı ampul arıyorum, istediğim vakit rengini değiştirebileceğim ve programlayabileceğim vs. Renkleri istediğimde yeteri kadar kuvvetli verebilsin, istediğimde de yeteri kadar loş verebilsin yeter.
Şu üç ürün arasında kaldım, hangisi daha uzun ömürlü, sorunsuz olur? Hangisinin programı daha kullanışlı, hangisi Siri ile çalışabiliyor bunlar benim için önemli. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

S-Link Swapp SL-RGB12

TP-Link Tapo L530E

Şımart Akıllı RGB Led Wi-Fi Ampu

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
TP-Link Tapo L530E'yi kullanıyorum. Google asistanla ve kendi uygulaması üzerinden kontrol edilebiliyor. Genel olarak memnunum arada bir asistanla hemen algılayamayabiliyor o durumda da uygulamasına giriyorum yada tekrar komut veriyorum. Ayarlaması vs iyi ama ben memnunum.

JolTuna

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siri vesaire çok önemli değil çok problem değil aslında. Yazılımı, programı iyi olsun çeşitli olsun planlaması vesaire olsun renkleri güzel versin bir de nispeten uzun ömürlü olsun yeter benim için. Renkler konusunda nasıl peki hocam? Renkleri güzel verebiliyor mu, odanızı yeteri kadar aydınlatabiliyor mu acaba?

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Xiaominin akıllı ampulünü kullanıyorum bilgisayarımdan dahi lambanın rengi değiştirilebiliyor. githubda scriptleri var bence baya iyi

JolTuna

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, şimdi araştırdım Yeelight'tan bahsediyorsanız baya iyi duruyor. Razer Chroma desteği falan varmış fakat bütçemi aşıyor.

Ya TP-Link Tapo'yu ya da S-link'i alacağım herhalde

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Siri vesaire çok önemli değil çok problem değil aslında. Yazılımı, programı iyi olsun çeşitli olsun planlaması vesaire olsun renkleri güzel versin bir de nispeten uzun ömürlü olsun yeter benim için. Renkler konusunda nasıl peki hocam? Renkleri güzel verebiliyor mu, odanızı yeteri kadar aydınlatabiliyor mu acaba?
Yani ben %95 aydınlıkta kullanıyorum yeteri kadar aydınlatıyor. Tüm renklerini denemedim ama ayarları vs vardı diye hatırlıyorum.

Top Bottom