Neler Yeni

Çözüldü✓ F/P Kaliteli Mouse önerir misiniz? Fiyat aralığı 500-1500Max

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Arkadaşlar 3 mouse arasında kaldım 3 ünden birini kesin alacam sizce hangisini alayım?

Son düzenleme:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Aralarında Asus mantıklı olur bence.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piyasada o kadar çok mouse var ki hepsi de iyi yorum almış kötü yorum alan mouse yok maşallah hangisini alacağıma şaşırdım, en kaliteli mouse ları üreten marka hangisi?

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RAZER BASILISK V3​

Almayı düşünüyorum önerir misiniz arkadaşlar bu fiyat segmentinde bundan daha iyi mouse var mı? Ben FPS, MMORPG karışık takılıyorum o yüzden çok tuş atanabilen mouse ları tercih ediyorum RAZER BASILISK V3 de 11 tuş atanabiliyormuş bunun gibi yada bundan daha iyi mouse lar var mı fiyat aralığı başlıkta yazılı.

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
rtings ile bunları karşılaştır. kablosuz bakıyorsan en iyi kablosuz mouse kategorisine bakabilirsin. oyun ofis vb kullanım amacına göre değişiyor tabi.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Arkadaşlar 3 mouse arasında kaldım 3 ünden birini kesin alacam sizce hangisini alayım?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Berk
pek bir f/p yanı ve rpg olayı yok ama son derece harika bir mouse, bataryasını en son ne zaman şarj ettim hatırlamıyorum bile.

Ha dersen benim kablosuz takıntım yok daha f/p olsun o zaman kablolu modeli çok daha uygun

En son aralarında kaldığın, razer ve steelseries kronik sorunlu mouselar üçünden birine kesin alacağım diyorsan asus tercih edebilirsin. Fakat o fiyat aralığına gelince hyperx tercih ederdim şahsen.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
pek bir f/p yanı ve rpg olayı yok ama son derece harika bir mouse, bataryasını en son ne zaman şarj ettim hatırlamıyorum bile.

Ha dersen benim kablosuz takıntım yok daha f/p olsun o zaman kablolu modeli çok daha uygun

En son aralarında kaldığın, razer ve steelseries kronik sorunlu mouselar üçünden birine kesin alacağım diyorsan asus tercih edebilirsin. Fakat o fiyat aralığına gelince hyperx tercih ederdim şahsen.
Ne gibi kronik sorunları var benim mouseları tercih etmemdeki sebep atanabilir tuşların fazla olması Asus ta daha az ama yine de listeye aldım onu da kaliteli olduğu için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,918
Üyeler
161,161
Son üye
Kayradecnn
Top Bottom