Neler Yeni

İnceleme 🔥F/P🔥Monster Pusat K3 Pro İnceleme + Ses Testi

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
merhaba bi sorum olucak klavyenin yan tarafındaki bu rgblerin rengini ayarlayabiliyor muyuz?
evet renkler değiştirilebiliyor ama istediğin tonda bir renk maalesef yapamıyorsun ama 2-3 tane farklı rgb modu var 6-7 tane tek renk modu var.

Zırto

80+ Bronze
Sıkıntısı oldumu kullanalı çift basma gibi yada basmama gibi

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Hayır ilk mekanik klavyem olmasına rağmen klavyeden aşırı memnunum bence sesi de abartılacak kadar fazla değil kardeşimle aynı odada olmamıza rağmen klavyenin sesi gece bir rahatsızlık vermiyor.

Flamesa

80+ Silver
Eline sağlık 400TL iken alınabilir bir klavyeydi ancak 500TL etmez bence.

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Bendede basmama sorunu oldu ama switchlerin bozulmasından kaynaklanan bir sorun değil. Her switchin üzerinde klavye tabanından bakıldığı zaman 2 tane boşluk olduğu gözüküyor zannımca oradan içine toz kaçıyor ve switchlerin basmasını engelliyor. Ben çözüm olarak tuşları söktüm ve süpürgeyi switchlerin üstüne tuttum aradaki boşluklardan tozunu çektim ve bir sıkıntısı kalmadı.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Saatti çok yanlış öğle ve akşam üstü bu konuyu up la
İncelemeye gelirsek bende o klavyeyi düşünüyorum biraz param olsun mart gibi alacağım.
Çok güzel inceleme olmuş tek 1 şey eksik bana göre oda sesini koysan iyi olurdu.
Birde çok uzun yazılar yerine başlıklar altında bölüp kısa yazılar paylaşman daha iyi olur :)
Mayıs oldu, aldın mı hocam?

Hamdi90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Hamdi
Blue switch olanı tüm parçalarım asus rog strix olduğundan klavyeyi de asus rog strix scope rx alacağimdan satıyorum isteyene uygun fiyattan verebilirim sıfır ayarında herhangi bir sıkıntısı yoktur özelden yazabilirsiniz sahibindene de ilanı koydum

Top Bottom