Hocam yanlış anlamazsanız gidip beraber bir zurna dürüm yanına ayran daha mantıklı gibi, amacım dalga geçmek değil ekonomi sağolsun 250TL'nin altına düzgün mouse yok100-160 TL arası hediye olarak mouse bakıyorum.Olabildiğince F/P bir ürün almak istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
Not: Genel olarak valorant,cs gibi oyunlar oynuyor.
reis bu mouse ile fps oyunu oynanmaz mouse sürekli takılıyor ışığı icin 160 TL'ye değmezİndirim bitmeden hemen al, tam bütçene göre güzel bir mouse.
Everest SGM-05 X-Racer 7D Makrolu RGB 6400dpi Optik Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Everest SGM-05 X-Racer 7D Makrolu RGB 6400dpi Optik Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu bütçede en iyi önerebiliceğim ürünü önerdim. Ama yine fena değil bence öyle sürekli takılma sorununu senden duydum, memnun olanlara denk geldim. He tabi bütçe arttırabilirim derse önerilerimiz başka olur.reis bu mouse ile fps oyunu oynanmaz mouse sürekli takılıyor ışığı icin 160 TL'ye değmez
Ben düsük senste kullandım anlık çevirmelerde mouse okumuyor ama görünümü harikaBu bütçede en iyi önerebiliceğim ürünü önerdim. Ama yine fena değil bence öyle sürekli takılma sorununu senden duydum, memnun olanlara denk geldim. He tabi bütçe arttırabilirim derse önerilerimiz başka olur.
2yıl bounca bu mausu kullandım gayet güzel bu bütçe içinİndirim bitmeden hemen al, tam bütçene göre güzel bir mouse.
Everest SGM-05 X-Racer 7D Makrolu RGB 6400dpi Optik Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Everest SGM-05 X-Racer 7D Makrolu RGB 6400dpi Optik Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Adam Corsair atmış 100 TL fark var git onu alHocam butcenizi biraz arttirip bunu alin bence. 250 TL altindaki urunler kalitesiz.
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
BENDE .1...2 sene bu mouse Kullandim Gayet İyi Tavsiye ederimİndirim bitmeden hemen al, tam bütçene göre güzel bir mouse.
Siz ısmarlarsanız yiyelim hocam.Kendime de mouse alacağım için bütçeyi kısık tutuyorum fakat 200 TL ye kadar arttırabilirim.Hocam yanlış anlamazsanız gidip beraber bir zurna dürüm yanına ayran daha mantıklı gibi, amacım dalga geçmek değil ekonomi sağolsun 250TL'nin altına düzgün mouse yok
Hocam 200 TL'ye kadar arttırabilirim.Biraz araştırma yaptım ve karşıma Gamepower Kyojin,Performaxs Xotran,Trust GXT 180,Katsuta KM-2201 gibi mouse'lar çıktı.Bu mouse'lar nasıldır ?Bu bütçede en iyi önerebiliceğim ürünü önerdim. Ama yine fena değil bence öyle sürekli takılma sorununu senden duydum, memnun olanlara denk geldim. He tabi bütçe arttırabilirim derse önerilerimiz başka olur.
Açıkçası hepsi güzel ürünler. Bunlar arasından kozmetiği benim en çok hoşuma giden GP Kyojin. Katsuta'nın da farklı bir cazibesi var. Sensörleri hakkında bu fiyat bandında bilgi bulmak zor oluyor ki bence gerek de yok zaten yorumları olumlu ise istediğinizi tercih edebilirsiniz.Hocam 200 TL'ye kadar arttırabilirim.Biraz araştırma yaptım ve karşıma Gamepower Kyojin,Performaxs Xotran,Trust GXT 180,Katsuta KM-2201 gibi mouse'lar çıktı.Bu mouse'lar nasıldır ?
Trust ve Performax Sensör olarak Pixart 3325 ve 3327 iyi midir?Açıkçası hepsi güzel ürünler. Bunlar arasından kozmetiği benim en çok hoşuma giden GP Kyojin. Katsuta'nın da farklı bir cazibesi var. Sensörleri hakkında bu fiyat bandında bilgi bulmak zor oluyor ki bence gerek de yok zaten yorumları olumlu ise istediğinizi tercih edebilirsiniz.