Neler Yeni

Çözüldü✓ F/P Mouse önerir misiniz?

LynxE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Yunus
100-160 TL arası hediye olarak mouse bakıyorum.Olabildiğince F/P bir ürün almak istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.

Not: Genel olarak valorant,cs gibi oyunlar oynuyor.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz

whisper snow

80+ Silver

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
100-160 TL arası hediye olarak mouse bakıyorum.Olabildiğince F/P bir ürün almak istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.

Not: Genel olarak valorant,cs gibi oyunlar oynuyor.
Hocam yanlış anlamazsanız gidip beraber bir zurna dürüm yanına ayran daha mantıklı gibi, amacım dalga geçmek değil ekonomi sağolsun 250TL'nin altına düzgün mouse yok

2Fame4Bw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
reis bu mouse ile fps oyunu oynanmaz mouse sürekli takılıyor ışığı icin 160 TL'ye değmez
Bu bütçede en iyi önerebiliceğim ürünü önerdim. Ama yine fena değil bence öyle sürekli takılma sorununu senden duydum, memnun olanlara denk geldim. He tabi bütçe arttırabilirim derse önerilerimiz başka olur.

2Fame4Bw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Muhammed
Bu bütçede en iyi önerebiliceğim ürünü önerdim. Ama yine fena değil bence öyle sürekli takılma sorununu senden duydum, memnun olanlara denk geldim. He tabi bütçe arttırabilirim derse önerilerimiz başka olur.
Ben düsük senste kullandım anlık çevirmelerde mouse okumuyor ama görünümü harika

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

duranus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
İbrahim Duran
Hocam butcenizi biraz arttirip bunu alin bence. 250 TL altindaki urunler kalitesiz.
Adam Corsair atmış 100 TL fark var git onu al

.YUNUS.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
YUNUS

LynxE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Yunus
Hocam yanlış anlamazsanız gidip beraber bir zurna dürüm yanına ayran daha mantıklı gibi, amacım dalga geçmek değil ekonomi sağolsun 250TL'nin altına düzgün mouse yok
Siz ısmarlarsanız yiyelim hocam.Kendime de mouse alacağım için bütçeyi kısık tutuyorum fakat 200 TL ye kadar arttırabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 200 TL'ye kadar arttırabilirim.Biraz araştırma yaptım ve karşıma Gamepower Kyojin,Performaxs Xotran,Trust GXT 180,Katsuta KM-2201 gibi mouse'lar çıktı.Bu mouse'lar nasıldır ?

Son düzenleme:

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Hocam 200 TL'ye kadar arttırabilirim.Biraz araştırma yaptım ve karşıma Gamepower Kyojin,Performaxs Xotran,Trust GXT 180,Katsuta KM-2201 gibi mouse'lar çıktı.Bu mouse'lar nasıldır ?
Açıkçası hepsi güzel ürünler. Bunlar arasından kozmetiği benim en çok hoşuma giden GP Kyojin. Katsuta'nın da farklı bir cazibesi var. Sensörleri hakkında bu fiyat bandında bilgi bulmak zor oluyor ki bence gerek de yok zaten yorumları olumlu ise istediğinizi tercih edebilirsiniz.

LynxE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Yunus
Açıkçası hepsi güzel ürünler. Bunlar arasından kozmetiği benim en çok hoşuma giden GP Kyojin. Katsuta'nın da farklı bir cazibesi var. Sensörleri hakkında bu fiyat bandında bilgi bulmak zor oluyor ki bence gerek de yok zaten yorumları olumlu ise istediğinizi tercih edebilirsiniz.
Trust ve Performax Sensör olarak Pixart 3325 ve 3327 iyi midir?

Top Bottom