Neler Yeni

Yardım F1 Pro Max vs Deathadder V3 PRO

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Ali Efe

Arada kalite bakımından çok fark var mı? Deathadder 3.5k civarına düşse gözüm kapalı alırım ancak 5k çok fazla geldi bilemiyorum kararsız kaldım. İndirim beklemeli miyim dediğim fiyat bandına yoksa f1 pro max alıp geçeyim mi

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
Knka razer deathadder'i 2 hafta kadar kullanma sürem oldu , öyle profesyonel bir oyuncu değilim kendi çapımda valo , cs falan takılıyorum.
Sonrasında parası yüzünden iade edip , dragon fly f1 pro maxi aldım. 2 si arasında bariz tek fark edebildiğim boyutu , elim razer'da daha rahat ediyordu razer biraz daha kalıplı bir mouse , dragon fly , razera göre küçük kaldı bir tık. ama aralarında ekstra gerçekten bir fark yok

ahmetbirs

80+ Bronze

Arada kalite bakımından çok fark var mı? Deathadder 3.5k civarına düşse gözüm kapalı alırım ancak 5k çok fazla geldi bilemiyorum kararsız kaldım. İndirim beklemeli miyim dediğim fiyat bandına yoksa f1 pro max alıp geçeyim mi
2. el kovala 0 garantili1 2 aylık satanlar var şahsen ben yalan yok kozmetiği biraz kötü v3 proyu 800 liraya aldım 2500 e tertemizler var

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL
Alalı da ortalama 1 ay falan oldu düşünürsen 2.el falan f1 pro max almayı satmayı düşünüyorum çünkü

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert
V3 pro her türlü daha iyi gerek kalite gerek ergo açısından

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Kalite farkını bilmem de . Arada 2k fark var .
Ona bile kaliteli mouse alınır.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Ali Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knka razer deathadder'i 2 hafta kadar kullanma sürem oldu , öyle profesyonel bir oyuncu değilim kendi çapımda valo , cs falan takılıyorum.
Sonrasında parası yüzünden iade edip , dragon fly f1 pro maxi aldım. 2 si arasında bariz tek fark edebildiğim boyutu , elim razer'da daha rahat ediyordu razer biraz daha kalıplı bir mouse , dragon fly , razera göre küçük kaldı bir tık. ama aralarında ekstra gerçekten bir fark yok
F1 Pro Max pili ne kadar gidiyor hocam sizin bende çok profesyonel değilim kendi çapımda sadece arkadaşlarla oynuyorum o yüzden çok aşırı bir para harcayasım da yok razer kalitesi insanın kafasını karıştırıyor sadece..
Alalı da ortalama 1 ay falan oldu düşünürsen 2.el falan f1 pro max almayı satmayı düşünüyorum çünkü
ikinci el almayı düşünmüyorum ama satma sebebiniz mouse ile ilgili bir sıkıntı falan mı?

Bayramdurmus

80+ Bronze

Bu mousler neden bu kadar pahalı aynı sensörü delux m800 ultra da kullanıyor malzeme kalitesi farkı olur sadece

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Arda doğan
V3 pro.daha iyi v3 kullanıyorum kutu içeriği premium ve ürün cidden kaliteli hız odaklı olsun hasaasiyet odaklı olsun driver olsun baya iyi

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
F1 Pro Max pili ne kadar gidiyor hocam sizin bende çok profesyonel değilim kendi çapımda sadece arkadaşlarla oynuyorum o yüzden çok aşırı bir para harcayasım da yok razer kalitesi insanın kafasını karıştırıyor sadece..

ikinci el almayı düşünmüyorum ama satma sebebiniz mouse ile ilgili bir sıkıntı falan mı?
1k da kullanırsan günlük 3 4 saatlik kullanımda 1.5 hafta gidiyor en az . Hafta sonları ise full gün boyu takılıyorum.

Nukroyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammed Enes ÜNAL

Knka şarj kısmına inan aklıma bile gelmiyor çünkü 1 hafta 1.5 hafta takılıyorum ( akşamları 4 saat falan ) sonrasında ya ben bunu bayadır şarja takmadım diyip 1 saat kabloyla oynamaya devam ediyorum. Sonra 2 hafta yine kablosuz devam :D

Knka satma sebebimde ilk mesajda belirttiğim gibi benim elim baya tombul , büyük :D
Mouse küçük kalıyor elime alırken boyutlarına ölçülerine falan bakmamışım rahat edemiyorum

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Ali Efe
Kalite farkını bilmem de . Arada 2k fark var .
Ona bile kaliteli mouse alınır.
Aradaki farkı bilmiyorum da razer viper mini kullanıyorum yaklaşık 3 senedir giriş-orta seviyesi bir mouse olmasına rağmen iyi dayandı. Razer'a güveniyorum kalitesinden eminim ama vgn bilmiyorum...

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,358
İsim
Hacı
V3 pro.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular