Gaibou 80+ Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 129 Dahası Reaksiyon skoru 51 İsim Hamza 19 Ağustos 2024 #1 gizli profilde sadece arkadaş ekleme seçeneği çıkıyor fakat mesaj gönderemiyorum gizli olan hesaba
xTURANN 80+ Silver Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2,432 19 Ağustos 2024 #2 Gaibou yazmış: gizli profilde sadece arkadaş ekleme seçeneği çıkıyor fakat mesaj gönderemiyorum gizli olan hesaba Devamı için tıklayın... Normal olarak gönderememen lazım zaten ?
Gaibou yazmış: gizli profilde sadece arkadaş ekleme seçeneği çıkıyor fakat mesaj gönderemiyorum gizli olan hesaba Devamı için tıklayın... Normal olarak gönderememen lazım zaten ?
Gaibou 80+ Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 129 Dahası Reaksiyon skoru 51 İsim Hamza 20 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 xTURANN yazmış: Normal olarak gönderememen lazım zaten ? Devamı için tıklayın... Kapayınca da gönderilmiyor ve başka profillerde mesaj gönderme butonu var hesapları gizli olsa dahi.
xTURANN yazmış: Normal olarak gönderememen lazım zaten ? Devamı için tıklayın... Kapayınca da gönderilmiyor ve başka profillerde mesaj gönderme butonu var hesapları gizli olsa dahi.
Drsağbırakmayan 80+ Bronze Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1,336 20 Ağustos 2024 #4 Karşı taraf arkadaşlar hariç mesaj almayı kapatmış olabilir
Gaibou 80+ Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 129 Dahası Reaksiyon skoru 51 İsim Hamza 20 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Drsağbırakmayan yazmış: Karşı taraf arkadaşlar hariç mesaj almayı kapatmış olabilir Devamı için tıklayın... öyle bir ayar bulamadım ya çok karışık bu facebook arayüzü
Drsağbırakmayan yazmış: Karşı taraf arkadaşlar hariç mesaj almayı kapatmış olabilir Devamı için tıklayın... öyle bir ayar bulamadım ya çok karışık bu facebook arayüzü