Neler Yeni

Facebook hesabım üzerinden bilmediğim birileri reklam yapıyor.

Rhymes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat Kılıç
Merhaba arkadaşlar öncelikle facebook hesabımı 5 yıldır neredeyse hiç kullanmıyordum bu gün maillerimi kontrol ettiğimde birileri benim hesabım üzerinden bazı sayfalara reklam vermiş ve sanırsam bunu kendi kartıyla ödemişti ne yapacağımı bilemediğim için direk olarak hesabı sildim kendimi korumak için daha ne yapabilirim yardım edebilirseniz çok iyi olur

Entsetzen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İsimsiz.
Merhaba arkadaşlar öncelikle facebook hesabımı 5 yıldır neredeyse hiç kullanmıyordum bu gün maillerimi kontrol ettiğimde birileri benim hesabım üzerinden bazı sayfalara reklam vermiş ve sanırsam bunu kendi kartıyla ödemişti ne yapacağımı bilemediğim için direk olarak hesabı sildim kendimi korumak için daha ne yapabilirim yardım edebilirseniz çok iyi olur
Silmeniz iyi olmuş. Şuanlık sorun olmaz gibi.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
keşke önce şifre değiştirip sonra silseydin. şimdi nasıl bilmiyorum ama eskiden hesabı silince 15 gün hesaba giriş yapmazsan siliniyordu. 15 gün içinde girersen silme işlemi iptal oluyordu. şifren onlarda varsa silme işlemini hesaba giriş yaptıkları anda otomatik olarak iptal etmiş olacaklar.

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
keşke önce şifre değiştirip sonra silseydin. şimdi nasıl bilmiyorum ama eskiden hesabı silince 15 gün hesaba giriş yapmazsan siliniyordu. 15 gün içinde girersen silme işlemi iptal oluyordu. şifren onlarda varsa silme işlemini hesaba giriş yaptıkları anda otomatik olarak iptal etmiş olacaklar.
Şuan hesaba giriş yapmaları için eposta adresine onay kodu gider muhtmelen, giremezler.

Rhymes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözüm şöyle hesabı sildim ve yeni bir hesap açtım üstünden baya zaman geçti ve kötü bir olay yaşanmadı.Facebook fazla kullanmadığım için açtığım hesabıda kullanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,651
Üyeler
161,727
Son üye
shaccho
Top Bottom