Facebook Hesabıma Giremiyorum

mutecry

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba arkadaşlar,
5-6 yıl önce kullanmayı bırakmış olduğum Facebook hesabıma dün giriş yaptım.
Eski iletişim bilgilerini ve sahte kimlik bilgilerimi güncel iletişim bilgileri ve doğru doğru kimlik bilgileri değiştirdim.
Bütün bunları yaptıktan sonra Facebook hesabımın çalınmış olabileceğinden şüphelenip kimlik onayı istedi.
Ancak kimlik onaylamak için tek seçenek var o da '' Daha önce giriş yaptığın bir telefon ya da bilgisayarda giriş yap '' seçeneği.
Giriş yaptığım bilgisayarım ile deniyorum ama reddediyor hiçbir şekilde hesabıma giremiyorum.
Kimlik kartım sayesinde hesabın bana ait olduğunu kanıtlayabileceğim bir yol aradım ama Facebook çalışanları ile iletişim kurabileceğim bir kanal bulamadım.
Yardıma ihtiyacım var, mesajlarım çok değerli.
InkedEkran Alıntısı_LI.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen sosyal medyada 1M+350k takipçisi olan birisin hesap sorunlarında nasıl iletişime geçildiğini bilir, çalışan birkaç kişi tanıyabilirsin kral. Rica etsem yardım eder misin? @Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
5-6 yıl önce kullanmayı bırakmış olduğum Facebook hesabıma dün giriş yaptım.
Eski iletişim bilgilerini ve sahte kimlik bilgilerimi güncel iletişim bilgileri ve doğru doğru kimlik bilgileri değiştirdim.
Bütün bunları yaptıktan sonra Facebook hesabımın çalınmış olabileceğinden şüphelenip kimlik onayı istedi.
Ancak kimlik onaylamak için tek seçenek var o da '' Daha önce giriş yaptığın bir telefon ya da bilgisayarda giriş yap '' seçeneği.
Giriş yaptığım bilgisayarım ile deniyorum ama reddediyor hiçbir şekilde hesabıma giremiyorum.
Kimlik kartım sayesinde hesabın bana ait olduğunu kanıtlayabileceğim bir yol aradım ama Facebook çalışanları ile iletişim kurabileceğim bir kanal bulamadım.
Yardıma ihtiyacım var, mesajlarım çok değerli.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen sosyal medyada 1M+350k takipçisi olan birisin hesap sorunlarında nasıl iletişime geçildiğini bilir, çalışan birkaç kişi tanıyabilirsin kral. Rica etsem yardım eder misin? @Abdullah Hacıgül
kimliğini başka bir şekilde onayla deyince ne diyor

kimliğini başka bir şekilde onayla deyince ne diyor
Kimliği başka şekilde onayla dediğinde seçenek menüsüne dönüyor ve '' Daha önce giriş yaptığın bir telefon ya da bilgisayarda giriş yap '' seçeneği karşıma çıkıyor, ikinci bir seçenek de yok.

Geri