Alfha13
80+ Silver
Oyundaki Caravan (Kervan) oyununu belli ki kimse anlamamış ve takmamış olacak ki; "3 tane oyun kazan" en nadir 15. , "30 tane kazan" en nadir 2. başarım oyunda. Bence gayet basit, eğlenceli ve stratejik bir oyun. Üzücü olan bu oyunun sadece New Vegas'tan oynabilmesi, dijital ortamda bulunmaması.
playingcards.io sitesinde çeşitli kart oyunları var, kendi oyununuzu da yapabiliyorsanız belli kısıtlamalarla. Ben de Caravan oyununu yaptım, oynamak isteyen olursa diye bırakıyorum.
Aynı anda iki kişi oynayabilirsiniz, bir anda 10 kişi girip kaos getirmeyin
İsterseniz Edit Table > Room Options > Copy Room diyerek aynısından yeni bir oda oluşturabilirsiniz.
Oda kodu: afbxuk
Oyun kurallarına ek:
- İki kişi de kart attıktan sonra Deal'a basarak kart çekin, ilk 3 turdan sonra her turun başında 5 kartınız olmalı.
- Oyunu sıfırlamak için Reset'e basın.
- Sayı toplamı manuel değiştiriliyor.
- New Vegas'takinin aksine iki oyuncu da aynı kart setine sahip.
Oyun kurallarını başka bir konuda anlatırım belki, emin değilim.
playingcards.io sitesinde çeşitli kart oyunları var, kendi oyununuzu da yapabiliyorsanız belli kısıtlamalarla. Ben de Caravan oyununu yaptım, oynamak isteyen olursa diye bırakıyorum.
Aynı anda iki kişi oynayabilirsiniz, bir anda 10 kişi girip kaos getirmeyin
İsterseniz Edit Table > Room Options > Copy Room diyerek aynısından yeni bir oda oluşturabilirsiniz.
PlayingCards.io Virtual Tabletop
Play any tabletop game online with friends. PlayingCards.io Multiplayer Virtual Card Table
playingcards.io
Oyun kurallarına ek:
- İki kişi de kart attıktan sonra Deal'a basarak kart çekin, ilk 3 turdan sonra her turun başında 5 kartınız olmalı.
- Oyunu sıfırlamak için Reset'e basın.
- Sayı toplamı manuel değiştiriliyor.
- New Vegas'takinin aksine iki oyuncu da aynı kart setine sahip.
Oyun kurallarını başka bir konuda anlatırım belki, emin değilim.