Kardo bende bilgiayarın kasayla birlikte gelen bir çoklayıcı var onu kullanıyorum şimdi bi de sıvı soğutma takmayı düşünüyorum dedim acaba tek girişe bu kadar fan takmak zararverir mi şu anda tek girişte 4 fan çalışıyor zaten bi de sıvı soğutma fanı takınca bi tık korktum açıkçasıFanlar 12v ise tam verim almak adına en fazla 2 fan bağlayabilirsiniz.
Ama molex bağlantılı fan çoklayıcılar ile hiçbir sorun olmaz.
![]()
Flexa P5 5 Port Çıkışlı Pwm Fan Çoklayıcı 4354P Kablo 4 2 Pin Spl Fiyatları ve Özellikleri
Flexa P5 5 Port Çıkışlı Pwm Fan Çoklayıcı 4354P Kablo 4 2 Pin Spl en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Toplam 6 tane takarsan o fanlar en fazla 500-600 devir arasında çalışır hiç birişe yaramaz.Kardo bende bilgiayarın kasayla birlikte gelen bir çoklayıcı var onu kullanıyorum şimdi bi de sıvı soğutma takmayı düşünüyorum dedim acaba tek girişe bu kadar fan takmak zararverir mi şu anda tek girişte 4 fan çalışıyor zaten bi de sıvı soğutma fanı takınca bi tık korktum açıkçası