Neler Yeni

Fan çoklayıcı hakkında. (Anakart üzerinde tek sys_fan girişi olması.)

Vengeance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Orhun ARMAN
Selamlar cümleten, yeni bir anakart aldım sadece 1 adet 4 pinli sys_fan girişi bulunuyor ancak bir önceki anakartımda bundan 3 tane vardı ve tüm fanlarıma yetiyordu. Şimdi yeni anakartta bir tane olduğu için fan çoklayıcı almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bikaç soru var.

Bu almak istediğim çoklayıcıyı anakarta taktığımda tek çıkıştan 3 tane fan a güç gidicek. Performanslı çalışır mı veya bana bir sıkıntı yaratır mı ne biliyim anakart yanar mı ne olur hiç bir bilgim yok. Yardıma ihtiyacım var.

https://urun.n11.com/kablolar/molix-mx-1452-3-lu-fan-coklayici-kablo-P443556362 - almak istediğim ürün bu.Yardım eden herkese şimdi den çok teşekkür ederim.
Mevcut anakartım: MSI B460M PRO

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilker korucu
Selamlar cümleten, yeni bir anakart aldım sadece 1 adet 4 pinli sys_fan girişi bulunuyor ancak bir önceki anakartımda bundan 3 tane vardı ve tüm fanlarıma yetiyordu. Şimdi yeni anakartta bir tane olduğu için fan çoklayıcı almayı düşünüyorum ama aklıma takılan bikaç soru var.

Bu almak istediğim çoklayıcıyı anakarta taktığımda tek çıkıştan 3 tane fan a güç gidicek. Performanslı çalışır mı veya bana bir sıkıntı yaratır mı ne biliyim anakart yanar mı ne olur hiç bir bilgim yok. Yardıma ihtiyacım var.

https://urun.n11.com/kablolar/molix-mx-1452-3-lu-fan-coklayici-kablo-P443556362 - almak istediğim ürün bu.Yardım eden herkese şimdi den çok teşekkür ederim.
Aynı durumu ben de yaşadım anakartım b450M H ve mAtx olunca 1 adet sys fan çıkışı koyuyorlar.
Ben çoklayıcı aldım 2 adet (3 in1) birbirlerine taktım, öyle kullanıyorum (çatalın bir ucundan bir çatal daha çıkardım anlayacağın) performansı olarak bir sorun yaşamadım ve bütün fanlar aynı hızda dönüyor mu pek emin değilim ama 4 pinli çıkışı 1 fana taktığın için diğer bütün fanları o fanla aynı hızda döndürüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben çoklayıcı aldım 2 adet (3 in1) birbirlerine taktım, öyle kullanıyorum.
Çünkü 4 tane fan var kasada ve tam yetti 2 çoklayıcı ile

Vengeance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Orhun ARMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende çok kararsız kaldım acaba tek sys fan çıkışına 3 tane fan takınca güç alabilecek miyim diye.. Çünkü power supply da molex çıkışı yok. Ya da zamanında power supply ın o kablosunu takmamışım kaybetmişim bilmiyorum ama. Teşekkür ederim cevabın için saolasın.

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan

Aynı anakart bendede var bir daha alırken dikkat edeceğim.

Top Bottom