bu arada kasadaki kontrolcude ARGB kabloları var sadece elinde tutduğun 3 pin PWM kablolarıAlıntıyı görüntüle
Kablolar bu ama girebilecek yerleri yok, daha önce nasıl çalışıyordu fikrim yok/nerden çıktı bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bu arkada dolu nereye takacam ben 4 tane fan kablosunu ya
Hiç takmadan açmayı dene hocam olacak mı ?Alıntıyı görüntüle
Kablolar bu ama girebilecek yerleri yok, daha önce nasıl çalışıyordu fikrim yok/nerden çıktı bilgim yok
Alıntıyı görüntüle
Bu arkada dolu nereye takacam ben 4 tane fan kablosunu ya
Fanlar çalışmıyordu hocam, çözdüm kendi kendimetakmayınca çalışmadı mı benim kasada da var onlar boştalar
çözdüm hocam olayı olay büyük1 tane daha kontrolcu ya da çoklayıcı lazım ordan anakartdaki cha fan bölümüne
bu arada kasadaki kontrolcude ARGB kabloları var sadece elinde tutduğun 3 pin PWM kabloları
fanlar çalışmıyordu çözdüm hocamHiç takmadan açmayı dene hocam olacak mı ?
Çözüm tam olarak anlattığın gibi değil ama yakın, yukarıdaki kablolara takıyormuşsun benim o takmak istediğim kabloları, anakarta değil. teşekkürler yinede hocam. Şema iyiymiş lazım olur diye aldım bendeŞu fan kabloları benimde kafamı aşırı kurcalıyo. Bende konu acıcam bunla alakalı yarın. Özellikle ana ekranda konunuz görünsün diye mesaj atıyorum hocam. Yanlış bilmiyosam o 3 pinli güç kablosunu çoklayan kablolar var. O kabloyu alıp dışarda son kalan kabloyu anakart üzerinde SYS_FAN kısmına bağlıyosun ama dediğim gibi yanlış olabilir.
Alfais 4987 4 Pin Fan Çoklayıcı Y PWM Çoklayıcı Splitter Kablosu 4 Port : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Alfais 4987 4 Pin Fan Çoklayıcı Y PWM Çoklayıcı Splitter Kablosu 4 Port : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Konuyu anlayan arkadaşlar için Datasheetten anakartın şemasını aldım burdan bakabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Çözümü bulmanıza sevindim hocam. İyi günlerde kullanınOLAY ASLINDA ÇOK BASİTMİŞ, PSUDAN GELEN BU AŞAĞIDAKİ ELEMANDA ERKEK GİRİŞLER MEVCUTMUŞ
Alıntıyı görüntüle
.
Alıntıyı görüntüle
YANİ BUNLAR, BUNLARA TAKACAKMIŞIZ O FAN GRUBUNUN KABLOLARINI
Fanlar çalışmıyordu hocam, çözdüm kendi kendime
çözdüm hocam olayı olay büyük
fanlar çalışmıyordu çözdüm hocam
Çözüm tam olarak anlattığın gibi değil ama yakın, yukarıdaki kablolara takıyormuşsun benim o takmak istediğim kabloları, anakarta değil. teşekkürler yinede hocam. Şema iyiymiş lazım olur diye aldım bende