Neler Yeni

Fan sadece 3. kademede dönüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah Mandacıoğlu
Arkadaşlar merhaba. Kasamda 9 adet fan var bunların hepsi fan kontrolcüsüne bağlı kumanda ile ayarlamalar yapabiliyorum. Bugün bir fanımda sıkıntı oldu RGB renklerinde bir sıkıntı yok kumandadan her renge bürünüyor ama fan hızında 3 kademe var, fanların bir tanesi 1 ve 2. kademede dönmüyor sadece 3. kademeye aldığımda dönüş sağlıyor. Bir şeye mi sürtüyor acaba deyip söktüm taktım bir sıkıntı göremedim neden kaynaklı olabilir? Sistem daha yeni eğer fanda arıza varsa hemen aldığım yere ulaşacağım, teşekkürler.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
asemo boa
fanda arıza yoktur kademe baglantılarını yapmamıssındır yada kumandadan kademe tusu calısmıyor olabılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah Mandacıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fanda arıza yoktur kademe baglantılarını yapmamıssındır yada kumandadan kademe tusu calısmıyor olabılır
kademe tuşu çalışmasa diğer 8 fanın kademesini ayarlamaz 8 fanda hiç sıkıntı yok sadece bir tanesi 3.kademede dönüyor ben bir söküp kontrol edeyim umarım yardımcı olacak birileri çıkar da

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
asemo boa
kademe tuşu çalışmasa diğer 8 fanın kademesini ayarlamaz 8 fanda hiç sıkıntı yok sadece bir tanesi 3.kademede dönüyor ben bir söküp kontrol edeyim umarım yardımcı olacak birileri çıkar da
uyumlu degıldır fanın. fan sürücün arızalı olsa komple fanları kademede calıstırmaz. baglantı hatası yada pinlerde oksit olabilir iletimde bir sıkıntı vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah Mandacıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fanların hepsinin modeli aynı uyumluluktan yana sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama belki bir problem olabilir

Top Bottom