Neler Yeni

Fan sesi geldiği için yeni fan alıcam hangisini almalıyım

zorlu123123

80+ Bronze
arkadaşlar selam LT520 deep cool 240mm kullanıyorum 3 aylık sıvı sogutma 2 gündür tıkırtı sesi geliyordu fandan mail attım 15*20 gün içinde yenisini yollarız dediler gümrük vergilerini ödersen zaten gümrük vergisiyle normal fiyatından almamın arasında bi fark yok 500 tl gençer gamingte

aklıma takılan soru şu orjinal fanı alıp yenisiylemi değiştireyim yoksa daha güçlü 120 mm fan alıp daha güzel performanslı fanmı takmalıyım biri orjinal biri başka marka olur problem çıkarırmı böyle olursa dostlar

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler görütpe cevaplarsanız çok sevinirim ona göre sipariş vericem sizin yanıtlarınızdan sonra

https://tr.deepcool.com/products/Co...m-Liquid-CPU-Cooler-1700-AM5/2022/16628.shtml sogutucum

https://www.pttavm.com/deepcool-fk1...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.81.1 sogutumunun aynı fanı galiba

daha iyi fan önerisi olan varsa problem çıkmaz diyen varsa lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,840
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arctic P12 PWM takabilirsin radyatör fanı zaten.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,840
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

ThE LoSt

80+ Gold
arkadaşlar selam LT520 deep cool 240mm kullanıyorum 3 aylık sıvı sogutma 2 gündür tıkırtı sesi geliyordu fandan mail attım 15*20 gün içinde yenisini yollarız dediler gümrük vergilerini ödersen zaten gümrük vergisiyle normal fiyatından almamın arasında bi fark yok 500 TL gençer gamingte

aklıma takılan soru şu orjinal fanı alıp yenisiylemi değiştireyim yoksa daha güçlü 120 mm fan alıp daha güzel performanslı fanmı takmalıyım biri orjinal biri başka marka olur problem çıkarırmı böyle olursa dostlar

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler görütpe cevaplarsanız çok sevinirim ona göre sipariş vericem sizin yanıtlarınızdan sonra

https://tr.deepcool.com/products/Co...m-Liquid-CPU-Cooler-1700-AM5/2022/16628.shtml sogutucum

https://www.pttavm.com/deepcool-fk120-120×120×25mm-sogutma-kasa-fani-p-255561346?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.81.1 sogutumunun aynı fanı galiba

daha iyi fan önerisi olan varsa problem çıkmaz diyen varsa lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Nasıl bir tıkırdı pompa dan olmasın

xspinoza

80+
Aynı sıvı soğutucuyu ben de kullanıyorum. İlk aldığım ürün pompa sesi yapıyordu,servise gönderdim 0 ürün ile değişim yapıldı. Şuan yeni geleni kullanıyorum. İlk bir kaç gün hiç bir sorun yoktu fakat şuan eskisinden daha kötü halde,kulaklık takılıyken dahi pompa sesini duyabiliyorum. Eski CD/DVD okuyucuların çıkardığı ses gibi ses yapıyor ama yüksek seviyede ve ince bildirim sesi gibi sesler gelmeye başlıyor ufak bir yük binince. Pazartesi günü götüreceğim tekrar.

zorlu123123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sıvı soğutucuyu ben de kullanıyorum. İlk aldığım ürün pompa sesi yapıyordu,servise gönderdim 0 ürün ile değişim yapıldı. Şuan yeni geleni kullanıyorum. İlk bir kaç gün hiç bir sorun yoktu fakat şuan eskisinden daha kötü halde,kulaklık takılıyken dahi pompa sesini duyabiliyorum. Eski CD/DVD okuyucuların çıkardığı ses gibi ses yapıyor ama yüksek seviyede ve ince bildirim sesi gibi sesler gelmeye başlıyor ufak bir yük binince. Pazartesi günü götüreceğim tekrar.
ilk aldıgım zamanlar bendede oluyordu kendiliğinden geçti sıcaklık değişimi veya suyun içindeki kabarcıklar yapıyo denildi forumda 1 hafta sonra geçti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl bir tıkırdı pompa dan olmasın
başka bi başlık açmıştım fanı elime aldıgımda içinde bir şey çarpıyor kastırıyordu arkasında önünde kablo yok dönen mekanizmasının içinde birşeye çarpıyordu bi geçiyor bi başlıyor şuan yok ama yeni fan sipariş ettim aynısından

Top Bottom