maks 3-4Bütçe??
Diğer parçalar belli mi?maks 3-4
sadece kasa lazım matx anakartDiğer parçalar belli mi?
Ekran kartı,soğutucu bilgisini vermeniz gerekiyorsadece kasa lazım matx anakart
her matx kasaya sığacak şekilde onları düşündüm ekran kartı tek fanlıEkran kartı,soğutucu bilgisini vermeniz gerekiyor
Kasaya 3 4 k verecegine az parcalara para vereydin bariher matx kasaya sığacak şekilde onları düşündüm ekran kartı tek fanlı
Mesaj otomatik birleştirildi:
soğutucu stock soğutucu sığar hertürlü
hocam önerileriniz için teşekkürler fakat ben sıradışı bir kasa istiyorum sizin attıklarınız sıradan kasalarhttps://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-dark-gt-pro-argb-3-fanli-atx-fiyati,334785817.html bence bu tarz bir şey al geç donanımı yükseltirsin belki, dark guardian pro var yıllardır bakıp da bir türlü alamadığım
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 3.830,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.889,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,275417615.html şu da güzeldir bu arada
bu tarz bir şey 3-4 e bulursan kaçırma zatenhocam önerileriniz için teşekkürler fakat ben sıradışı bir kasa istiyorum sizin attıklarınız sıradan kasalar
örnek:
Alıntıyı görüntüle
bunun kalitelisi için 3-4 değilde 30-40 bulman lazım dandikleri falan var izoly gibi onu alana kadar çöpten tenekeye kur sistemihocam önerileriniz için teşekkürler fakat ben sıradışı bir kasa istiyorum sizin attıklarınız sıradan kasalar
örnek:
Alıntıyı görüntüle
VAR DANDİKLERİbu tarz bir şey 3-4 e bulursan kaçırma zaten